Zeroh! SummerdrinkJeg har fått helt dilla på saften fra Zeroh! denne sommeren. Har dere smakt dem? Mine favoritter er så langt Ananas, Fersken & Nektarin og Grapefrukt & Guava. Saften er helt uten sukker, 0 kalorier og har naturlig farge og aroma. Derfor perfekt som en forfriskning i sommervarmen eller etter en treningsøkt hvor jeg trenger smaken av noe annet enn vann? Lørdag hadde vi sommerfest og bursdagsfest for min kjære lillesøster på hytta, og da laget jeg en velkomst bowl med basis i Zeroh! Fersken & Nektarin. Ble utrolig godt, og jeg foretrakk faktisk den fremfor vin resten av kvelden. Passet perfekt både til grillmiddagen og dessertene.

-Bland alt i en stor bolle og pass på å tilsette isbitene rett før servering- 

En forfriskende Sommerdrikk jeg kommer til å lage mange flere ganger de kommende dagene!

 


Én kommentar

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.20:56

Hei! Jeg leste på siden din her at du har vært i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-erfaringer med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en e-post! Mvh Beate.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

27, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits