Such a Sunny DayVil bare stikke innom å minne dere på at det er viktig å drikke nok vann i denne varmen! Fikk spørsmål på facebook om hvordan jeg klarer å motivere meg til trene nå. Det er på kanten til for varmt, men inne på de fleste treningssenterne er det heldigvis aircondition og da tenker jeg ikke så mye på at det er varmt ute. Likevel kjenner jeg at kroppen mister mye væske, så jeg jobber litt med å drikke nok mellom øktene. Det er jo vel så viktig å drikke nok i perioden mellom, sammenliknet med under økten. Denne uken har jeg så langt hatt to økter ute og begge var på maks 40 minutter. I dag ble det ganske hett i morgensolen og jeg endte med å tømme en flaske vann over hodet etterpå...  Anbefaler å drikke masse gjennom hele dagen dersom du trener mye i varmen. Det er også vikitg å få i seg litt salter og kalium. Drikk for eksempel kokosvann eller spis banan.

Fikk forresten nettopp en ny vannflaske fra Casall. Den er laget i silikon og er derfor veldig lett når du har den i bagen uten vann i. Finnes i masse freshe farger HER (annonse).


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits