Solen i nakken

I kveld kjørte vi siste bootcamp i Frognerparken før ferien. Det var varmt! I Oslo viste gradestokken 29 grader i kveld, men vi var likevel seks spreke sjeler som møtte opp å ga det vi hadde i 30 minutter. Hardt og intensivt!! Kjørte programmet jeg la ut på IG i går, med et par endringer. Valgte å kjøre hoppende utfall og burpees i oppoverbakke, 15 av hver, og 40 stykk mountain climbers i stedet for 2o som det står i programmet mitt. 20 går liksom litt for fort føltes  det som?

Etter økten hadde jeg en ny questbar i bagen.  Har dere smakt Strawberry cheesecake? Ohlala, den var fantastisk, men slår faktisk ikke Coconut Cashew eller Cookies & Cream som forstatt er mine favoritter! Dere finner alle Questbarene HER og bruk gjerne koden BOC065 om dere vil ha opp til 10$ i rabatt på første ordre. Iherb leverer på 7-10 dager, jeg venter faktisk på en ladning med barer nå, wii!

Jeg får stadig spørsmål om ulike proteinbarer og hvilke på markedet jeg anbefaler og hvem jeg syntes en bør styre unna. Først vil jeg renvaske Quest. Den får ufortjent mye pepper ettersom den dukker opp en million ganger i sosiale medier hver dag. Quest er faktisk et helt naturlig produkt, stappfult av whey- og melkeprotein. Det er ingen raske karbohydrater, men inneholder derimot fiber. Barene er søtet med erythritol (sukrin), men kan også inneholde frysetørkede bær og frukt som naturlig vil bidra med litt søtning. Dette kommer naturlig nok av hvilken smak du velger. Derfor, ikke noe muffin med Quest og en god grunn til at de akkurat er så populære som de er. Tommel opp! Av andre barer jeg kan anbefale er det Nutrilett Protein Shape og Nutramino jeg bruker mest.


I dag var flott Therese som driver nettbutikk Sportysara.no med på trening! Hun kom med en hel pose stappfull av Casall nyheter og ville gjerne ha meg som modell til en kampanje på IG. Veldig smigrende! Heldigvis rakk vi å ta bildene før økten, jeg er jo unektelig litt freshere på det tidspunktet... *hehe*.Nå er det VM på tv her hjemme og det er jo trist å se at Brasil er på vei ut, for de tar vel ikke igjen maskinene fra Tyskland i andre omgang antar jeg...  Ser at klokken ble mye før jeg rakk å oppdatere dere i dag, tiden går. Håper tirsdagens deres har vært tipp topp! NattaklemIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits