Treningsuken som var


Topp - Casall, Word of yoga // Tights - Casall Sculpture // BH - Pierre Robert // Sokker - Pierre Robert // Sko - Adidas Adizero Boost (Sponsede produkter) 

God morgen, mandag og hei til dere! Jeg er veldig fornøyd med uken som gikk. Jeg fikk akkurat den blandingen harde og rolige økter som jeg ønsket og hadde masse energi til hver økt, noe som betyr at jeg både har spist og sovet rett. God´følelse! I tilegg merker jeg fremskritt på styrken og har fått en mye bedre teknikk når jeg ror. Sistnevnte er jo noe helt nytt for meg, så jeg tror jeg er langt fra perfekt der, men kjenner hverfall at jeg får mye ut og mye tilbake. Det er gøy å gjøre noe annet når jeg er inne - blir ganske lei av løpebåndet i blant og det blir kneet mitt også. I går hadde jeg tidenes karbooppladning; spiste croisannt på sengen, frokost og lunsj med brødskiver, pizza til middag og yoghurtnøtter oppå det. Herlig! Elsker sånne dager hvor jeg lar meg selv frotse. Det er viktig når man trener mye, å ta skikkelig fri en dag og la kroppen få påfyll.

Kommende uke har jeg et par mål for meg selv, men jeg tror jeg venter med å dele dem til litt ut i uken. Jeg har en tendens til å være litt motsatt av de fleste. Dersom jeg sier målene mine høyt til noen, klarer jeg dem sjeldent, men dersom jeg jobber for dem selv, helt alene, går det som regel veldig bra! Merkelig. De fleste jeg kjenner må jo nettopp snakke om målene sine for å føle et press på å gjennomføre. For meg handler det mer om min egen disiplin og viljen til å lykkes, så kan jeg heller smile av det etterpå. Ikke det at det er noe galt i å fortelle om mål! Det er mye positivt i det ettersom man kan få motivasjon og pepp av dem man er glad i. Om det er det som skal  til for deg, skal du ikke slutte å rope ut ;)

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits