Nodee

I går kveld hadde vi en herlig helaften med tre vennepar på Nodee på Majorstuen. Vi bestilte en sharing meny med vinpakke. Sushien og crispyducken, de to første rettene, var utrolig gode, men ble litt skuffet over hovedrettene og desserten. De falt igjennom for min del og jeg satt ikke igjen med en stor smaksopplevelse akkurat. Det var synd, for jeg hadde hørt masse bra om Nodee. Tror det kan ha noe å gjøre med at vi ventet oss noe i stil med Hanami på Aker brygge eller Hakkasan i London...  Vet ikke helt hvorfor vi gjorde det egentlig? Skal vi dit igjen, tror jeg vi holder oss til å bestille  sushi, den var veldig god!!

I dag har vi hatt en helt avslappet hviledag. Jeg ble vekket med en sjokoladecroissant på sengen og ble liggende å se tre episoder med Gossip Girl. Deilig! Etterpå var vi på en litt misslykket visning i Homansbyen og gikk en koselig tur på Frogner med Milou etter det. Nå har vi akkurat spist take away pizza fra Olivia, det har ikke blitt mye til matlaging i denne leiligheten i helgen, men det tar jeg med knusende ro. :) Ses til en sunn og sprek mandag i morgen, eller til en  feriedag for dere som har det!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits