29 Grader

Luften står stille og det er umulig å ikke svette stillesittende i Oslo i dag. Det var en merkelig følelse å gå ut av døren kl 08 i morges, varmen bare slo mot meg. Jeg hadde ikke sett noen værmeldinger for denne helgen, så jeg vet ikke helt hva jeg forventet, men jeg ble hvarfall positivt overrasket! Kl 08 viste gradestokken 20 grader, men da jeg var tilbake fra trening hadde den sneket seg opp på hele 29 grader. Mattias spilte golf og jeg overrasket han med en skikkelig After noon tea til lunsj. Viser dere bilder i morgen, dere har kanskje alt sett det på Instagram forresten... Uansett, etter lunsj kjørte vi ut til Vervenbukta for å lufte Milou. For oss ble det heller en svett opplevese, men det var koselig å komme tilbake til et område jeg var masse da jeg var barn! Det er virkelig fint og tilrettelagt der ute. Det ble en tur på litt over 2 kilometer og det var nok i massevis for den firbente - stakkar, ikke godt å ha så mye pels som han har. Valpepelsen er ikke så tempererende som den han får når han blir voksen.

Nå ligger vi som slagt hjemme i stuen med alle vinduer åpne og et stort fat vannmelon mellom oss. I kveld skal vi spise middag på Nodee med seks venner. Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits