Pressefrokost med Adidas og intervaller med Elixia´s PT-P

På onsdag morgen hadde vi pressefrokost i Popup butikken til Adidas. Frokosten var servert av Fresko, perfekt syntes jeg, selvfølgelig!!

...Hvem vil ikke starte dagen med en av disse shakene?! Love them!

Johanna Grønneberg Mesa var konfransier for anledningen. Fantastisk herlig og morsom dame! Ler meg skakk. Tenk å være PT i Hollywood og trene Kim Kardashian i blant... Ingen dum jobb!

...Også presenterte og intervjuet hun oss da. Hehe - noe litt annet enn Hollywood, men for oss var det jo noen livsviktige minutter med fame! Haha. 

Elixia var godt representert og snakket om sine nye løpetimer. Noen som har testet dem?! Frister ekstra mye med 55 min intervaller ute, syntes jeg! (lånt 3 x Foto: Stella Magasinet)

Også var det oppvarming av ledd før vi la ut på tur da!  

Under 2x3 min + 4x40 sprint intervaller i slottsparken... Jeg ble intervjuet av Dagens næringsliv Aktiv, og de var derfor med på denne løpeturen i slottsparken. Dere kan lese artikkelen HER!! (2 x Foto: Hampus Lundgren/ DN Aktiv)

Litt snapshots fra frokostseminaret. Bildene er hentet fra bloggene til noen av de andre løpe-ambassadørene. Ta en titt på urban bloggen til Naomi Drage, Vakre Curves And I, og norges nye fighter, Anna Tatjana


7 kommentarer

Diana Solheim

19.04.2013 kl.07:23

Så flotte bilder:) Lov å føle seg ekstra spent, ikke hverdagskost akkurat!

Andrea

19.04.2013 kl.09:25

Så utrolig artig! Du slutter aldri å inspirere, Karoline! God (sporty) helg til deg ;-)

Anna Tatjana Lie

19.04.2013 kl.10:18

Flott bilder frøken! Gleder meg til å få litt kostholds-inspirasjon på bloggen din. Kanskje jeg skal prøve meg på en juice til og med? ;)

Karoline

19.04.2013 kl.10:20

Anna Tatjana Lie:

Ja, gjør det! tror du vil like det ;)

Karoline

19.04.2013 kl.10:21

Andrea:

Takk! Det var utrolig koselig at du sa :D
God og sporty helg til deg også!!

Klem K

Kathrine Louise

20.04.2013 kl.14:41

Ser kjempe gøy ut! :D Inspirerende å se hvor sprek du er! :D

Karoline

20.04.2013 kl.18:02

Kathrine Louise:

Takk! Det var koselig at du sa :)

Klem K :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits