Adidas popup store

Som dere kanskje har skjønt, er jeg blitt plukket ut til å være en av 10 løpeambassadørere for Adidas denne våren! Gårsdagen brukte jeg her, på Adidas popup store på Eger i Oslo. Butikken holder åpent til 27.april og frem til da kan du sikre deg de nyeste løpeskoene fra Adidas som er utviklet på bakgrunn av helt ny forskning. Adidas Boost Energy er kåret til årets nykommer i Runners World. Vi hadde fotoshoot, planlegging av my adidas week (som jeg skal fortelle om senere), samtale med løpecoach Hanne Lyngstad i Adidas og middag med alle de andre fine Adidas ambassadørene! Her er noen bilder fra dagen: 

Makeup og styling ble gjort av flinke Corinne Alice fra Wickedhouse.no 

Fotograf, Anton Soggiu jobbet så raskt at jeg ikke rakk å fryse! Det var jo fantastisk bra på en så sur og kald aprildag...

Hver dag kan du forresten vinne disse løpeskoene dersom du følger med på siden til Adidas, HER. I går måtte vinneren løpe ti runder i en trapp, men det er vel verdt det?! Det er jo noen råbra sko!! 

Nå skal jeg straks møte opp på pressefrokost i popupbutikken i Karl Johan, senere skal vi løpe intervaller i slottsparken! Spennende dag, igjen!! 


3 kommentarer

Ina Winther

17.04.2013 kl.10:40

Virker kjempegøy, da! Kos deg på pressefrokost

Marianne

18.04.2013 kl.20:13

Hei du!

Så utrolig gøy dette prosjektet ser ut! :)

Lurer bare på en ting.. Har sett på disse boost-skoene en stund nå. Hva synes du om de? Har de virkelig så god demping som adidas påstår? Har hatt en del problemer med beinhinnebetennelser, så er avhengig av god demping i løpeskoene mine :)

Masse lykke til vidre! :)

Karoline

19.04.2013 kl.06:42

Marianne:

Ja, dette er veldig gøy :D

Jeg gikk fra Asics til boostskoene og har merket stor forskjell altså! Personlig syntes jeg de demper bedre og jeg føler at de gir en god sprett når jeg løper. De er derimot ikke super lette, så dette er kanskje ikke en maraton sko, men jeg løper intervaller og da er de perfekte med tanke på mye start og stopp og raskt tempo.

Hvis du går innom popup butikken i Karl Johan, kan du få demonsrert hva som er forskjellen på boost-sålen og andre løpesko med en sprettball. :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits