Snapshots fra insta

Jeg har fått dilla på knekkebrød med avocado, mozzarella og nykvernet pepper! Nam, så godt!! // I speilet, før, under og etter trening? Skjer litt for ofte. // Vår og lyse ettermiddager i mitt <3 // Frokost og lunsj inntatt ved mac:en er daglig kost fortiden. // ...og grønne shaker da! // Bikinishopping! ...om to uker venter (forhåpentligvis) litt sand mellom tærne... // Søt, søtere, søtest - på torsdag flytter han ut igjen :( // søndagsbordet hos oss // Beetroot benefits er en fargefest fra Fresko :D //

Det skjer litt på Instagram selv om bloggen er nedprioritert akkurat nå. Dere finner meg på @alakaroline hvor min siste middag ble knipset for 30 min siden! 


7 kommentarer

iselinilsen

08.04.2013 kl.18:51

ååå, du har så herlig blogg. Ser virkelig opp til hvordan du blogger:)

Hanne

08.04.2013 kl.19:42

Fine bilder! vet du hvor bikinien på bildet er fra? :)

Karoline

08.04.2013 kl.20:25

Hanne:

Den er fra Mara Hoffman :) Finner den på shopbop.com.

Klem K:)

Karoline

08.04.2013 kl.20:26

iselinilsen:

Så koselig, søte du! :) Blir veldig glad for at du blir inspirert!
Klem K

Andrea

08.04.2013 kl.22:21

Du inspirerer meg hver dag Karoline, og jeg er fast leser av bloggen din. Jeg bare må innom den opptil flere ganger daglig! Keep ut the good work, kjære deg :)

Karoline

08.04.2013 kl.22:26

Åå takk Andrea! Det varemer å få så fin tilbakemelding altså :))

Klem fra Karoline

Karianne

08.04.2013 kl.23:46

Hei.

Ville bare si at bloggen din er kjempe fin. Leser den hver dag:)

Så nettopp gjennom smoothie/juice oppskriftene dine, og jeg gleder meg til å prøve mange av de ut. Nam nam. Også har jeg et tips til en fantaaastisk smoothie:

isbiter, limesaft, pasjonsfrukt, mangojuice og masse mynteblader. SÅ frisk og god:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits