Days!

Jeg startet morgenen med én times tur med Simba i dag. Mest for å presse inn noe som kunne ligne mosjon og fysisk aktivitet. Jeg er ikke fan av dager og uker som innebærer så mange to do´s at det ikke finnes tid til å trene, denne uken har vært av den typen. Det er derfor det heller ikke er mye interessant å finne her inne. Beklager altså! 

En times tur var mer en nok for den lille karen her, han fikk heldigvis en behagelig fredag på sofaen resten av dagen... 

Vi gikk en koselig runde rundt Frogner og (hehe) jeg hadde løpt den på under halvparten av tiden, men med en liten som skal lukte på ALT tar det jo sin tid. Uansett var det deilig med frisk luft så tidlig på morgenen. Tror ikke det er lenge til jeg begynner å løpe ut i stede for å trippe utenfor SATS kl 06 nå altså! 

Jeg kom hjem og var så vidt innenfor døren før jeg måtte løpe etter trikken. Rakk akkurat å mikse sammen denne shaken som besto av spinat, eplejuice, vann og ingefær. Den beste oppkvikkeren, detoxen og skjønnhetsdrikken som finnes! Man kan si mye rart om grøntfôr, men denne er god! Digger den! 

Denne helgen skal jeg veksle mellom å sitte lent over mac:en med oppgaver og å trene. Håper dere går en solig og fantastisk aprilhelg i møte?! Jeg skal gjøre mitt beste for å nye den jeg også, til tross for mye å gjøre<3 Jeg liker jo det! 

 


4 kommentarer

Nilgoun Bayat

05.04.2013 kl.19:15

fin blogg!

Cecilie Lykke

05.04.2013 kl.21:36

Kjenner meg igjen med å hate når ikke tiden strekker helt til, samtidig så har kroppen godt av en liten deload-uke i blant. og TENK så godt det blir å komme seg på SATS igjen :-)

God helg!

bestforlast

06.04.2013 kl.17:39

Fine bilder:)

Karoline

06.04.2013 kl.18:42

Cecilie Lykke:

Det har du rett i, Cecilie! Men har vi ikke nettopp hatt påske?! Haha - du vet hvordan det er. :)
God helg!

Klem K:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits