Gårsdagens i Iphonebilder

Jeg trakk frem iphonen og knipset bilder litt tettere enn vanlig i går (går det an? hehe). Nå tenkte jeg å by på en av mine dager i bilder. :) Velkommen: 

God morgen kl 06:30! Vi har en liten snygging på besøk og han må luftes og lekes med, så i går morges var det solskinnstur og bus i sofaen før dagen begynte for alvor! 

Rakk trikken med et skrik kl 08:29. Frokosten? Ja, det er en av de to flaskene og innholdet er grønt! Fordelen med å sitte på trikken i 25 minutter er nettopp det, at frokosten kan inntas der. Mellom 0900 og 1600, En lang skoledag med fantastisk interessante forelesere og fisk til lunsj, blant annet... Hvorfor skal trikkene alltid ha problemer med å komme på tid kl 16? Jeg rakk så vidt innom leiligheten for å skifte og hive i meg en lett proteinshake før spinningen begynte 1715. Hadde en 55 minutters knallhard intervalltime etterfulgt av en restitusjonsbar; Hazelnut and chocolate <3. Når klokken rundet 1840 var jeg endelig på plass hjemme og kunne nyte en deilig middag laget av min kjære og litt jobb på mac:en. En helt vanlig torsdag for meg med andre ord! 

Nå er det fredag, og det nytes! 


2 kommentarer

Amalie

24.03.2013 kl.14:46

likte denne typen innlegg jeg! vil du fortelle hva det grønne du har i shaken din er for noe? smoothie eller presset juice?

god påske til deg og dine!

Karoline

24.03.2013 kl.16:59

Amalie:

Så koselig, Amalie!
Ja, det er en shake med avokado, eplejuice, vann, ingefær og spinat! :)
God påske til deg også! :)

Klem K:)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits