Reprise: Kolibriegg

Fjorårets oppskrift på kolibriegg ble min favoritt i påsken! Selvfølgelig skal jeg lage en fyldig porsjon av disse dette året også. Tenkte samtidig at jeg kan tipse dere om det, for jeg vet at denne oppskriften virkelig falt i smak i fjor! Om du ikke husker den, finner du ingredienser og fremgangsmåte HERDet koseligste med påsken er deilig mat, godis, og hyttekos. Jeg får i pose og sekk i år, men det er først om en drøy uke... Tipper likevel at jeg skal kose meg med noen av disse på forhånd. Det skader jo ikke når innholdet er som det er. ;)


9 kommentarer

Livett

17.03.2013 kl.10:11

Takk for bra tips til påske godis!

pearl85

17.03.2013 kl.10:27

Mmmmmmmmmmm....Disse ser fantastiske ut!!!Må nok prøve disse ja ;)))

Flott blogg btw:) Ha en flott søndag!!

Hanne

17.03.2013 kl.11:26

Så herlige ut! Kan man bruke mandelmel? Altså det fettreduserte melet man kjøper på helsekost?

Sunniva

17.03.2013 kl.12:44

For en utrolig inspirerende blogg du har! Og gjett 1 gang om det skal bli påskeeg her i heimen!

Thea

17.03.2013 kl.12:56

Disse skal jeg lage når jeg kommer hjem til påske!! Yummie

Hanne

17.03.2013 kl.15:30

Takk for at du minner oss på alle de flott oppskriftene du har i arkivet ditt :D

Merete

17.03.2013 kl.16:11

Jeg laget disse, men brukte fettredusert mandelmel fra proteinfabrikken, det er lyst. I tillegg brukte jeg sukrin+ istedet for vanlig sukrin (prøvde det først, men da smakte det ikke godt). De ble supergode! anbefales virkelig :)

Beate

17.03.2013 kl.17:16

God dag! Vi holder på med en meningsmåling av hva bloggere mener om sponsing av bloggere. Alle som hjelper oss vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Bli med nå!

Gunnhild

18.03.2013 kl.01:47

Kjære blogger! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med misfargede tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avbloggere og høre mer om hva de føler om produktet vårt. Alle som hjelper til vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Meld deg på nå og så poster vi det i løpet av dagen!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits