My Messy Kitchen

Jeg har lenge tenkt på at jeg litt oftere burde vise dere mine mislykkede forsøk på kjøkkenet. Ikke av noen annen grunn enn at det faktisk ganske ofte skjer, og for hver oppskrift jeg legger ut her på bloggen, så er det som regel én eller to mislykkede forsøk bak. ...Ble du overrasket nå?!

Hadde jeg begynt å legge ut alle de mislykkede forsøkene hadde jeg sannelig hatt mye å blogge om (det samme gjelder alle de tusen outfitsbildene både jeg og sikkert mange andre tar, hvor vi absolutt ikke føler at vi er fornøyd :p).

Interessant det, at vi alltid skal vise den perfekte siden av livet? For det er jo sånn, jeg vil vel ikke vise dere at jeg mislykkes! Det er så mye mas om å være perfekt eller ikke perfekt hele tiden. Egentlig handler det ikke engang om det, men heller at du skal være ekstrem på den ene eller andre kanten. Enten skal alt skinne og være strøkent, du skal ha muskler som en bodybuilder og livet skal se ut som en rosa sky (akkurat det siste lærte vi vel som barn at faktisk ikke stemmer?! Noen mangler kanskje den barndomslæren...), eller du skal vise frem at huset står på hodet, det er støv i alle kroker og barna nekter å spise grønnsaker (noe som riktignok er litt nærmere virkeligheten, men dog, det er vel litt på kanten å dokumentere hver hybelkanin på en blogg for å være ekte?).

Jeg vet ikke om dere henger med i hva jeg mener her, men hovedbudskapet mitt er at det er viktig å ha med seg hodet i alt en gjør. Jeg vil inspirere dere i hverdagen, til en sunn og god livsstil med spennende mat og (hard) trening, men jeg vil ikke at dere skal tro at jeg er en vidunderkvinne likevl. Som svinger grytene på kjøkkenet og lager de perfekte middager, desserter og forretter på 1-2-3! Kanskje jeg må takke nei til 1000 ekstra lesere nå? Fordi jeg må skuffe noen med nettopp det. For det er jo sånn det har blitt! Vi ser opp til dem som er så sykt mye flinkere enn oss. Som klarer alt vi ikke klarer og som ser fantastiske ut i alt de gjør. Jeg vet at jeg også kan fremstå sånn. Jeg vet at jeg ikke deler mine innerste tanker og følelser med dere, og er heller ikke privat. Jeg tar dere med på det jeg syntes er gøy og deler det som gjør meg selv glad, og ja, det innebærer sjeldent bilder fra en to timers kjøkkensession hvor alt gikk skeis, eller andre tilfeller når livet står litt på hodet. Jeg har tatt et bevisst valg når det gjelder dette, men samtidig er det viktig for meg å ikke fremstille meg selv og livet mitt som noe det ikke er, med andre ord: helt perfekt.  

Jeg får ofte spørsmål, både av dere lesere og av venner og familie om hvordan jeg klarer å komme frem til de ulike oppskriftene mine. Svaret er; masse tid. Jeg bruker uendelig lang tid på research og utprøving. Det er kanskje også derfor det har blitt drastisk mindre av dette de siste månedene. Tid var noe jeg ønsket meg til jul, men som jeg ikke fikk. Hverdagen min er fortiden full av så mye at det ikke finnes tid til det å for eksempel stå på kjøkkenet i flere timer å lage noe sunt, spennende og godt samtidig som alt i hver minste detalj skal dokumenteres. Hvis det var noen som lurte, å lage mat må være det mest tidkrevende en kan gjøre på en blogg. Det i seg selv er vel et tegn på at jeg ikke er perfekt. Jeg har ofte 12´timers dager, men de innebærer dessverre ikke tid til det nå, i like stor grad som det gjorde før. 
...Noen ganger blir det jeg lager veldig bra, andre ganger må jeg kaste hele shiten. For å si det rett ut. I går var en sånn dag. Jeg hadde endelig to timer til rådighet og ville prøve ut noe nytt. Oppskriften ble til mens jeg slumpet og samtidig bladde jeg litt på nettet etter inspirasjonsbilder og smakskombinasjoner. Det er forresten et hett tips. Hvis du er usikker på om noen smaker eller produkter kan passe sammen. Google det, å se om noen har gjort det før deg. Det lov å lære av andres feil eller få tips av "ekspertene", I do. Tilbake til gårsdagen, resultatet ble heller mislykket. Jeg hadde gledet meg sånn til å vise dere i dag, jeg la til og med opp en liten teezer på Insta, of course, må jo være aktuell, hele tiden. Men sånn ble det altså ikke. Dette var ett av de forsøkene hvor jeg ikke traff rett på, og når solen gikk, var det heller ikke anledning for å starte på nytt. For jeg er jo en killer etter lys. Bilder med eyecandy-touch er det eneste som duger, mener nå jeg. Så sånn gikk det til da, alt gikk i søpla og smaken var heller ikke topp. Det er definitivt mye som skal endres på, og jeg skal prøve meg så snart jeg har tid igjen! Her er noen av bildene:  
Det begynte bra...
 

... men det ble klissete (og jeg har ikke ryddige skuffer, selvfølgelig)

...Det ble klumptete og fortsatt klissete.

Sjokoladen? Ja, den ble ikke akkurat som planlagt... haha, wops!

Litt oppvask, har jeg noen gang vist dere den?! 

Og sånn så det ut etter 15 minutter i fryseren. 

Og ellers er kjøkkenet grisete, sjokoladen er everywear! (og håndklet, ja det er krøllete...)

Sånn var det en dag på mitt messy kjøkken. Jeg kommer til å fortsette å vise dere det som gleder meg mest her i livet og de fineste resultatene på kjøkkenet (selvfølgelig, det er jo det som er inspirerende), men keep in mind; det er ikke den eneste sannheten! Puss til dere alle <3


14 kommentarer

Malin

14.03.2013 kl.10:33

Hahahhaha morsomt innlegg :D

Mette

14.03.2013 kl.10:40

Haha, liker :D

Melissa Spania

14.03.2013 kl.10:51

Haha, må smile for jeg har det sånn selv. Mange ganger på kjøkkenet. Rotet er til å tråkke over når jeg er ferdig og ofte er jeg bare sur fordi jeg har brukt så mye tid også ble resultatet dårlig. Argh!

Men, så plutselig treffer man på en oppskrift og da er godfølelsen tilbake :)

Siri

14.03.2013 kl.13:15

Fantastisk bra innlegg! Du er en SUNN inspirasjon for veldig mange der ute, tenker spesielt på unge jenter som i vårt samfunn får så utrolig mye feil "input" fra veldig mange hold. En stor andel av lesere av slike "mat- og treningsblogger" er unge jenter, eller generelt mange jenter som søker råd, og da trenger de GODE råd! TAKK for at du gir de rette, gode rådene!! Du gjør utrolig mye riktig!! Fortsett, fortsett, fortsett med dette!! Heier på deg :) klem!

Maja

14.03.2013 kl.13:44

Herlig :D Ser alltid slik ut når jeg prøver meg på kjøkkenet!

Cecilie

14.03.2013 kl.13:55

Hei og takk for kjempe insp. blogg for mine jenter og meg ! ditt NYC innlegg er supert og jg. spm i forbindelse med det når vi reiser dit i påsken som er nært forestående. Vi er veldig opptatt av god mat gjerne organisk, har du noen must. rest. vi bør besøke? og hvor ville du helst ta frokost ??( vi bor i 5th av ) Hvilke absolutte must bør besøkes når det gjelder varehus/ brands. som er spes. i NYC?

På forhånd tusen takk , hvis du har mulighet til å sende meg svar:-)

Thea

14.03.2013 kl.17:01

Haha, huff, sånn er det vel med alle som prøver på nye sunne og smarte løsninger (inkludert meg selv). Jeg har også kastet noen boller med dyre ingredisener der resultatet ikke ble helt som jeg hadde tenkt! Det kan ikke gå bra hver gang ;)

Kristiane

14.03.2013 kl.17:59

Hehe, så gøy med et blogginnlegg imot strømmen av perfekte matbilder som er "stylet". Selv om vi liker det også, er jo ofte det man blir inspirert av :)

Karoline

14.03.2013 kl.19:25

Siri:

Tusen takk, Siri! Det var en veldig fin tilbakemelding å få :D
Blir så glad!! Ha en fin kveld!

Klem Karoline :)

Karoline

14.03.2013 kl.19:26

Kristiane:

Hehe, så bra du syntes det! Ja, enig i at det freshe er mer inspirerende og du vet at jeg kommer tilbake med det ;) Skulle bare vise litt av "den andre" siden for en gangs skyld!

Klem K :)

Karoline

14.03.2013 kl.19:43

Cecilie:

Så gøy at du finner inspirasjon hos meg :)
Jeg kan godt lage en ny liten NY guide her på bloggen egentlig - med samletips fra det vi gjorde når vi var der for ett år siden. Lover at det kommer om ikke lenge ;)

Klem K

Marit

14.03.2013 kl.20:56

Jeg synes det er flott at du også viser denne "misslykkede" siden på bloggen også. For ingen er perfekt, og i søken etter å være et godt forbilde for andre jenter tenker jeg at det er utrolig viktig å vise at ikke alt er perfekt. Det er jo selvfølgelig mest moro å lese de bloggene som har et positivt fokus, men av og til er det fint å lese noe som viser at du er "sånn som oss andre"..

Det gir faktisk mye motivasjon slike innlegg også, for viser at man ikke må gi opp selv om noe ikke går slik man ønsker. *If at first you don't succeed, then dust yourself off and try again* :-)

Cecilie

14.03.2013 kl.21:42

Hei igjen , fantastisk hvis du får til å komme med en liten NYC. Oppdatering :-) gleder meg til vår og påskestemning derfra... Og det så fantastisk ut fra dine minner fra i fjor!!!

Ha en suveren weekend :-)

Monika

15.03.2013 kl.02:25

Tommel opp for dette innlegget!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits