Woman´s Day

Feiret dere kvinnedagen i går? Jeg var invitert til Malene Birger butikken nederst i Hegdehaugsveien sammen med masse feiende flotte kvinner! Det var Tampons for free og Sebamed som sto for arrangementet og de bød på deilig cava, cupcakes, frukt, vareprøver, goodiebags, underholdning av jentene i shackles og foredrag av Kristin bak bloggen Styleconnction. Det var i tillgg 20% på hele butikken og de hadde jo så utrolig mange fine vårnyheter! Malene Birger er nemlig 10 år i år, så kolleksjonen bærer preg av litt bursdagsstemning. Gjør ingen ting for meg, farger har jeg virkelig invitert inn i garderoben denne våren. 

Kaja og jeg startet kvelden med hvitt i glasset og sashimi hjemme hos meg...

Vi ble ønsket velkommen av butikkinnehaver hos Malene Birger og Margit fra Tampons for free, og skålte ikke bare én men sikkert 10 gangeer for oss kvinner bare den første timen. 

Denne kjolen <3 ønske seg!

Tampons for free er en "klubb" vi kan melde oss inn i dersom vi vil ha gratis tamponger. Det er helt gratis, og årsaken til det er at hver måned er det reklame for et nytt produkt på pakkene. Ja, reklame er kanskje kjedelig, men å betale 35.- kroner for en pakke tamponger er også veldig kjedelig, så da kan jeg godt tåle litt reklame på pakken altså... Jeg er allerede medlem, meld deg inn HER hvis du også vil ha tilsendt rett hjem i postkassen, helt gratis! 

Denne måneden er det Sebamed som samarbeider med Tampons for free. Jeg fikk en flaske med dusjgele og den luktet helt fantastisk godt. Danker faktisk ut duften fra The Body Shop som jeg egentlig bruker akkurat nå. :)

Kristin pratet om hvordan hun hadde kommet dit hun er i dag med sin blogg. ...Det var vel strengt tatt på grunn av Paradise Hotel (?), men det tok det litt tid før hun ville innrømme. Det var faktisk noen i publikum som måtte si det rett ut før hun ville bekrefte det! Syntes det er rart at folk ikke bare kan være ærlig og stå innefor hva de faktisk gjør og har gjort?! Det er ikke noe å legge sjul på at et realityprogram kan gi deg et drøss med lesere, det har vi sett et par ganger :) 

Det ble ingen shopping på meg, til tross for såå mange godbiter! Studentøkonomien strekker ikke til og nå begynner det for alvor å merkes, godt det bare er tre måneder igjen! hehe.  

Vi fikk med oss en stappfull goodiebag med masse prodkter fra Sebamed, Tampons for free og Make up store. Kaja og jeg fortsatte kvelden på Champagneria, men da lot jeg kameraet ligge i vesken. Tror det var like greit, men vi hadde det fantastisk gøy hvertfall!! Håper dere også har en fin helg og nyt lørdagskvelden som sniker seg på nå <3

 


3 kommentarer

Hanne

10.03.2013 kl.09:21

Så flotte bilder. Sashimi middagen så fantastisk ut.

Jeg teller også ned måneder til jeg er ferdig som student. Sukk, som jeg gleder meg til sommeren ;)

Anette

10.03.2013 kl.14:25

Fine bilder! Elsker Malene Birger men er ikke så mange ting der jeg unner meg :)

Fortsatt god og sprek helg!

Klem Anette

Camilla

11.03.2013 kl.23:25

Helt enig i det du sier om Kristin. Ble litt for drøyt da hun ville få frem at blogg suksessen skyldes at hun "skiller seg ut" fra massen...

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits