LCHQ-Laks med Rødbeter og Fetaost

God ettermiddag! Sikkert litt sent å ta i mot middagstips for i dag, men dersom det frister kan det kanskje komme på menyen en annen dag?! I dag er det LCHQ-laks her i heimen. Elsker laks, elsker festaost, og alt det andre smakte så fantastisk godt det også, så det var bare fryd og gammen. :) Til denne middagen ble jeg inspirert av boken LCHQ av svenske Paulún. Har snart smakt meg gjennom alle oppskriftene i boken hans og de er så fantastisk gode! Anbefaler alle å ha et eksemplar i samlingen. Innertier! Her er dagens middag: Voila!


Legg grønnsakene i en ildfast form, dryss over tørkede urter og litt olivenolje. Stek i ovnene på 200* i ca 20 minutter.

Legg fisken i en egen ildfast form, ha over litt salt og pepper + olivenolje og sett den inn i ovnen sammen med grønnsakene når de har stått i 20 minutter. La fisken og grønnsakene steke videre i ca 12 minutter.

Legg babyleaf mix på tallerkenen før du legger på grønnsakene eller bland det inn sammen med dem. Dryss deretter over fetaost.

Så deilige farger har jeg ikke sett på lenge! Prøver å la alle middager minne om vår denne uken, og det har jeg klart så langt! Dere har kanskje sett gårsdagens middag på instagram i dag?! Skrek ikke akkurat vinter og kuldegrader av den nei... *Elsker, elsker våren!*


Én kommentar

Solveig

06.03.2013 kl.17:41

mm så godt ut! :) må prøves ut

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits