Lønsj, da.Jepp, dette befinner seg i min lunsjboks i dag. Crispi salat med fetaost, honning / ingefær dressinger fra Olivers og... tunfisk på boks! Hva spiser du til lunsj i dag?! 

 


5 kommentarer

Ida Stenersen

06.03.2013 kl.13:08

Åh, så godt:)

Tonje

06.03.2013 kl.14:02

Salat med tunfisk, reker og kesam/cottage cheese er som regel min standard lunsj, ,men idag ble det stekt kyllingfilet, stekte grønnsaker, salat, kesam/cc og kikerter! Er litt "lille-larve-aldri-mett" idag, så det blir nok en fruk eller noe slikt til dessert ;)

ha en fiiiiin dag!

Oana

06.03.2013 kl.14:14

veggie salad and chicken meat

Linn - Hund, foto og hverdag

06.03.2013 kl.15:00

Nam! Jeg var lat idag, og kjøpte meg baguette med ost og skinke ;)

spfit

06.03.2013 kl.17:13

Så deilig:)

Følg veien min mot silikon og trening.

www.spfit.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits