Inspirasjon til litt sunnere hverdagskos

...Cravings, søtsug, fysen eller kjesken. Når ettermiddagen og kvelden kommer har mange av oss ofte lyst på noe godt, til tross for at en god middag allerede er inntatt. Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan skrive om "hvordan bekjempe søtsug", faktisk har jeg allerede gjort det for en tid tilbake, og innlegget finner dere HER . Dersom du vil ha noen alternativer litt sunnere kvledskos (som alternativ til grøt og brødskiver til kvelds, eller etter trening) kommer mine favoritter her:

Peanøttvafler med vaniljeskyr, oppskrft HER

Norske Havrelapper, oppskrift HER

Peanut & English Toffee Fudge, oppskrift HER

BananaPancakes, oppskrift HER

Safari-Stye Blueberry Cookies, oppskrift HERMini Vanilla French Protein Pancakes, oppskrift HER

Håper dette var god hjelp på vei til å unngå søtsakene når kvelden kommer?!


8 kommentarer

Anne-Sofie

05.03.2013 kl.15:07

Naam! her var det mye godt. Dette innlegget ble lagt til i favoritter, siden søtsuget mitt ofte kommer sigende midt i uka. Takk for fine tips!

Oda Amalie

05.03.2013 kl.15:36

Dette var mange, fine oppskrifter! Gleder meg til å teste ut blant annet blåbær cookiesene, de så veldig gode ut! :-) Jeg liker bloggen din veldig godt, og slike innlegg som dette her er bare fantastiske. Det er veldig spennende å teste ut oppskriftene dine!

Nå nærmer sommeren seg, og jeg har satt meg mål om å trene til en fastere og finere rumpe, og heller fokusere mer på det, enn den "perfekte" magen. Lurte da på hva slags mat du anbefaler at jeg spiser da? Mer eller mindre av noe spesielt? Håper på svar!

Klem!

Solveig

05.03.2013 kl.15:42

Å det så godt ut! Skal prøve ut de i nærmeste fremtid :-)

Julia

05.03.2013 kl.16:08

Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner på CDON.com for å høre din mening om netthandel. For å få gavekortet, må du registrere din interesse på våre sider. Klikk deg inn i dag, og få ditt gavekort! Vi ser frem til å høre fra deg.

malin

05.03.2013 kl.20:01

du er så fantastisk inspirerende Karoline! <3

Lovelyliller.com

05.03.2013 kl.20:31

Mmmmm så mye godt :D

Hanne

05.03.2013 kl.20:53

Nam, så mye godt!! Jeg elsker virkelig oppskriftene dine :D

Dette passet perfekt nå som jeg har eksamen på mandag. Jeg blir i hvertfall ekstra godis-lysten når jeg sitter og leser ;)

Aurora Brandtzæg

05.03.2013 kl.23:48

Tusen takk for noen fantastiske tips! Lar meg virkelig inspirere av oppskriftene du legger du :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits