Treningsmusikk skal bli!

Det er veldig koselig at dere har kommet med noen tilbakemeldinger til meg i kommentarfeltet de siste dagen! Blir utrolig glad for å se at det er liv i andre enden også (hehe), for selv om jeg kan følge med på statistikken, er det noe helt annet og faktisk få en kommentar eller to på hva dere syntes! Takk takk :D I går fikk jeg et lite spørsmål om jeg kunne vise dere min siste treningsmusikk. Når jeg begynte å bla gjennom spotifylisten min, så jeg at det ikke var særlig mye nytt jeg hører på for tiden. Meen, dere skal få en liten liste likevel, kanskje det er noe nytt for dere der?!  Kjøpte en ny treningsjakke fra Nike i Tallinn. Handler nesten alltid treningsklær på salg når jeg er ute å reiser. Av en eller annen grunn er det alltid mange fine godbiter på salg i utlandet, mens det norske salget på treningsklær ofte er veldig kjedelig! Vet ikke om dere har tenkt over det? Uansett, denne ferskenfargede jakken blir nydelig nå som våren kommer. Den er i tillegg litt tykkere enn de andre jeg har, så da passer den godt når jeg skal trene ute om noen uker. Nyt torsdagen alle sammen, jeg må løpe av sted på skolen nå! 


6 kommentarer

Maria

28.02.2013 kl.08:35

Takk for tips! :)

Katarina

28.02.2013 kl.10:56

Tack för tips! Läser alltid bloggen, men inte ofta jag tar mig tid att kommentera, trots att jag sätter stort pris på den! :)

Kanske du nästa gång du delar musiktips kan lägga ut linken direkt till din spellista i Spotify?

Kram!

Julie

28.02.2013 kl.13:05

Så fin den var! Ja, føler jeg aldri finner noe fint på salg i Norge, gleder meg til jeg reiser til Helsinki om noen uker så kanskje jeg finner noe fint der:)

28.02.2013 kl.16:24

Hvilken ansiktsmaske bruker du på bildet? Sliter med å finne en god en! Så bra med musikkliste, trenger en oppdatering på min egne:)

Karoline

28.02.2013 kl.16:46

Anonym:

Ansiktsmakse? Hvis du snakker om disse bildene, må det være lyset jeg har lagt på i et fotoprogram for jeg har ingen maske på her :p
Ser derimot at det ser litt rart ut, det var utrolig dårlig oppløsning i bildet fra før av, så når jeg la på et filter ble det ikke så mye bedre.. hehe!
Jeg har byttet til et annet nå, så ser der ikke så rart ut :P

// K

Hanne

01.03.2013 kl.19:55

Elsket fargen på jakken! Jeg handler også alltid treningstøy når jeg er i utlandet. Jeg gikk nesten litt amok da jeg var i en Nike butikk i USA i sommer. Heldigvis varer jo slikt tøy i mange år ;)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits