Finally back!

... og i rosa pants da! Dagen i går var så solfylt og fin, så når jeg først skulle sette snuten mot sats ville jeg ikle meg det mest fargesprakende jeg fant i skapet! De knall rosa Croco-buksene fra casall og gul racerback. Fikk omsider tatt noen litt finere bilder av buksen som jeg fikk fra Getinspired.no i midten av januar. Se det heftige mønsteret da! Elsker det, og kunne gjerne tenke meg å det i flere farger og nyanser. Hva syntes dere, kunne dere trent i en rosa bukse?! Den gule racerbacken finnes i mange forskjellige farger, utvalget finnes HER. 

Økten i går ble veldg kort. Ville bare teste formen og oppleve å ha litt puls over middels igjen. I dag blir det andre boller. Skal faktiask løpe av sted til Sats nå og har en plan om å kjøre ganske hard styrketrening. Vil heller at musklene får litt hard medfart til fordel for lungene som faktisk kan ha godt av litt ekstra hvile... Vi har fått en "ekstra" fridag fra skolen, men den går med til refleksjonsnotat fra Prosessprosjektet, så det føles ikke akkurat som ferie. Var meningen det da! Håper deres mandag er sporty, nyt den og starten på en ny uke! Vi er snart i mars, tenk det!


6 kommentarer

Cecilie Lykke

25.02.2013 kl.18:39

Ingenting er bedre enn friske farger på treningstøyet nå som våren kommer snikende :)

Karoline

26.02.2013 kl.22:28

Cecilie Lykke:

Enig ;)
Ha en fin uke, Cecilie!

Klem K

Notisboka

27.02.2013 kl.14:23

Eg kikar stadig vekk innom men er ikkje flink til å legge igjen kommentar. No skal eg gjere det, -for du inspirerer til dei grader! Både med omsyn til trening og karriere. Stå på!!

Ynskjer deg ein flott onsdag!

Karoline

27.02.2013 kl.19:02

Notisboka:

Tusen takk! Så koselig å høre :D
Ha en kjempe fin uke du også!

Klem K:)

Veronica

28.02.2013 kl.08:28

Du ser alltid så fresh ut på treningsbildene dine, og du er jo en kjempebra motivasjon :) trening med et smil om munnen, det er viktig! Nye treningsklær er også en motivasjonsfaktor, i hvert fall for meg :) Lurer derfor på hvilken str. du bruker i treningstightsen din? Du er ganske høy, sant? Syns det er litt skummelt å bestille klær over nett, da jeg aldri er 100 % sikker på str. når jeg handler.. Men har et inntrykk av at vi er ganske like str.messig :P

Karoline

28.02.2013 kl.16:13

Veronica:

Så koselig at du syntes det, Veronica! Takk :D
Tightsene er litt små i størrelsen, og ikke veldig høy på livet. Vil si at den er normal. :)
Dersom du får en som ikke passer er det veldig enkelt å returnere og bytte hos getinspired.no, jeg har aldri vært redd for det, faktisk :)

//K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits