Hos Joe

Hei sweeties! Beklager at jeg er litt sen med oppdateringen for tiden. Jeg har jo vært så heldig at jeg har vært på venninnetur, jobbet og nå har jeg endelig en etterlengtet helg med mamma! De siste 7 dagene har derfor vært lite preget av tid forran mac:en og enda mindre tid på kjøkkenet. Vet at dere forstår, men setter jo så stor pris på dere, så jeg bare må komme med en liten unnskyldning! Treningen har jeg jo også måtte legge på hyllen. Det har blitt så mye som to uker nå, men jeg håper, håper, håper på en økt i morgen!! Formen ser ut til å gå min vei, endelig. 

I dag har jeg og mamma tatt en shoppingrunde i byen og en pitstop på Joe & The juice, akkurat den er det beste som kunne skje Oslo, nest etter Fresko da! 

// Skjorte - Zara //

I dag prøvde jeg en avokadosmoothie, anbefaler Fiber Active, den var såå god! Har dere en favoritt hos Joe?! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits