Hei fredag!

Jeg er på vei ut døren etter en lang formiddag med husvask. Så kjedelig, men det må bare gjøres grundig en gang i blant og i dag var en sånn dag. Jeg har mikset sammen favoritt shaken min og tar den som en lett lunsj på trikken på vei til et møte. Shaken består av spinat, agurk, eplejuice, vann og masse masse ingefær.  Om du er skeptisk til spinat du bare prøve å blande inn ingefær, det er så utrolig godt og friskt!

Håper dere nyter at det snart er helg! I do <3 Hei så lenge! 


4 kommentarer

Rebecca

22.02.2013 kl.20:47

Har enda til gode å prøve en lignende kombinasjon, men føler det er på tide å prøve... Har du brukt blender?

Ønsker deg en strålende helg!

Renate

22.02.2013 kl.23:01

Jeg synes det er bra at du har begynt å blogge litt oftere igjen, jeg vet hvordan det går opp og ned med både motivasjonen og tida i hverdagen. Selv så har jeg ikke hatt ork eller tid til å blogge på en god stund. Har man ikke noe å si, så er det vanskelig å blogge ;)

Heldigvis har jeg ikke så mange følgere, så jeg blogger mest for meg selv =)

Ha en kjempefin helg videre, og masse lykke til med både skole og blogg! =)

Oda

23.02.2013 kl.08:58

Det skjørtet ser så kult ut!

Vil du fortelle hvor du har fått tak i det?

Karoline

23.02.2013 kl.10:15

Oda:

Takk, Oda!
Skjørtet er fra BikBok :)

Ha en fin helg!

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits