Back Home

Det er deilig å være tilbake i solfylte Oslo! Jeg kom inn i leiligheten litt over tolv i formiddag og ble møtt av en stue som minner om vår. Så skjønt! Kan ikke beskrive hvor deilig det er når jeg kan åpne takvinduene fordi temperaturen stiger inne samtidig som fuglene kvitre utenfor. Det var rikitgnok kaldt, men sol er sol.  Jeg elsker vår. 

Med meg opp de fem hetasjene hadde jeg en alt for tung koffert, en pose som inneholdt kvoten fra taxfree og de nyeste numrene av Stella og Woman. Det er tross alt vinterferie litt til, så jeg koste meg med en gjennomgang av begge magasinene og en stor, og da mener jeg STOR, porsjon cottage cheese til lunsj. Denne gangen med kirsebær, nøtter og GoRaw snacks. Yum. Det hele føltes som vinterferiens siste pust, etterpå måtte jeg kaste meg over mailboksen og jobbe videre med en skoleoppgave (selvfølgelig legger de fristene til ferien, det er vel derfor vi har ferie? hehe), og i morgen er det jobb som gjelder. 

I dag var det ingen gourmetmiddag på tapetet *savn allerede* , men heller hjemmelaget laks+byggryn+salat ala Karoline... Duger det også! Skal komme med et lite middagstips om noen dager :) Nyt torsdagskvelden alle sammen! 


4 kommentarer

Kathrine Louise

21.02.2013 kl.23:44

Du er så fin!!

Andrea

22.02.2013 kl.23:29

Hei. Hvor er buksen og toppen kjøpt?

Syns de var så fine! :)

Karoline

23.02.2013 kl.10:16

Andrea:

Takk! Buksen er fra Zara og toppen er fra H&M

Klem K

Karoline

23.02.2013 kl.10:16

Kathrine Louise:

Takk, søte deg!
Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits