Sjokladekrem-mousse på en sunnere måte

Har du smakt tofu? Tror du at du ikke liker tofu? Eller kanskje du vet at du ikke liker tofu?! Da tror jeg du må du tro en gang til... Gårsdagens sjokolademousse lagde jeg av tofu og det er kanskje den beste desserten jeg har laget noen gang! Helt, helt fantastisk godt! Hele selskapet elsket den, og det gjorde ikke noe at jeg sa at den i tillegg var... healthy!

Jeg lagde den helt melkefri og i tillegg inneholder den nesten ikke karbohydrater, men heller en god del protein. Det eneste sukkeret kommer fra 70% skokoladen, om du virkelig vil slå til å lage denne super duper mye sunnere er det bare å bytte ut denne sjokoladen med en sukkerfra fra helsekost. Det kan godt være at min favoritt, Cavalier med stevia, fungerer godt! Om du vil, kan du selvfølgelig ha sukker og melk i også, opp til deg :) 

Sweet steviadrops finner du på alle helsekostbutikker, koster ca 80,-kr og varer i evigheter! Du kan også kjøpe de på iherb, HER. Tofu fant jeg på Meny og jeg vet at du også får det på ICA. Xylo sweet smaker bedre enn sukrin, derfor bruker jge bare det, du finner xylo sweet HER.

Varm sjokoladen i vannbad og ha den deretter sammen med alt det andre i en blender eller foodprosessor.

Kjør til en jevn masse. Hell røren over i desserskåler eller en stor bolle og sett til avkjøling. Moussen kan spises etter bare 15 min i kjøleskapet. :)

Håper dere fikk lyst til å prøve?! Jeg får bare lyst på mer, det var så utrolig godt!! 


4 kommentarer

Annette

17.02.2013 kl.13:21

oi, det så jo faktisk veldig fristende ut!:D takk for supert tips!

Melissa Spania

17.02.2013 kl.14:10

Det så utrolig lekkert ut, men personlig er jeg ikke veldig begeistret for tofu. En og annen bit i en misosuppe er helt ok men mer enn det kan virke forstyrrende på det hormonelle bl.a.

Om det er greit, så poster jeg en video som kan være grei å se på som har med tofu å gjøre:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/09/18/what-s-so-bad-about-tofu.aspx

...ikke meningen å ødelegge tråden din altså, men greit å informere litt om tofu slik at ikke folk går bananas fordi "det er så sunt"

Fortsatt god søndag!

Kathrine Louise

17.02.2013 kl.21:50

Ååå, det så kjempegodt ut! Og ganske mye sunnere enn det jeg lagde i går... Men, men! Håper du har hatt en fin helg søta! <3

Oda

18.02.2013 kl.10:36

Det der skal prøves ut! :D Takk for tips.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits