På håret og sånn...

God lørdag! Denne dagen har vært så fin, og vi er jo fortsatt bare halveis så da kan jeg håpe på en like fin andre halvdel også! Jeg har egentlig ikke gjor noe spesielt, men noen ganger er helt enkelt hevrdagslykke det absolutt beste som finnes på jord, og en sånn hverdagslig lørdag har jeg hatt så langt i dag! Jeg våknet kl 9 og la hodet over på brystet til Mattias, vi ble liggende i senga og prate i en time. Deretter spartt min kjøre opp og smekket sammen frokost til oss, nydelig ferskpresset appelsinjuice med lime og bløtkokte egg. Elsk! Etter frokost tok vi en tur til House of Oslo, handlet vin og mat for kvelden og jeg kjøpte en liten "fuglekasse", eller det var egentlig ingen fuglekasse, men en sånn beholder som man kan ha festet til vinduet å ha fuglefrø i. Skal vise dere en dag jeg.hehe. Finnes vel ikke noe bedre enn å se at fuglene får god mat nå som det er frost og kaldt ute? 

Det jeg forretsen egentlig skulle vise dere, var den nye hårfargen jeg fikk hos Hendrix Hair i går. Ble som vanlig veldig fornøyd og er super glad for at vi har begynt å farge håret mitt en del mørkere i bunnen. Syntes kombinasjonen av lyst og mørkt er så fin, håret ser med en gang mye tykkere ut. 

Fikk med meg hjem noen nye produkter fra Hempz. Tidligere har jeg brukt disse produktene, men nå skal jeg teste serien for farget hår. Hempz er de beste produktene jeg har prøvd noen gang, så regner med at også disse flaskene gjør jobben sin! Aner ikke om det er mange som tar inn disse i Norge, men du finner de hvertfall på alle Hendrix hair salonger i Oslo, som nå har vokst til 3. Grattis :D 

Jeg skal fortsette å nyte denne lørdagen, forberede maten til vennemiddagen i kveld, lage desserten og kanskje ta en tur ut å se etter en jakke. Venter så på våren nå, så vil bare ha noe nytt som minner litt mer om det! Håper dere har det fint alle sammen?! Dere får oppskrift på en knallgod (og sunnere) dessert i morgen forresten, sneak peek kommer på instagram i kveld!! 


4 kommentarer

bestforlast

20.02.2013 kl.12:32

Du har såå fint hår! Hvordan får du det så fint og bølgete?:)

Karoline

20.02.2013 kl.17:14

bestforlast:

Takk! Jeg bruker en krøllstav. Ordnes faktisk på noen få minutter, hehe :)
Klem K:)

Rikke

16.01.2014 kl.14:54

Hei! så utrlig nydlig farge. kan jeg spørre hvilken hendrix salong, og frisør du gikk til?:)

Karoline

05.02.2014 kl.11:29

Rikke:

Jeg gikk til Pilestredet en periode, men nå går jeg til carina på Majorstuen. :)
Husk at du kan besøke min nye blogg på alakaroline.no

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits