Frokostklubben

Godmorgen! I går hentet jeg en ny pakke på posten fra Iherb.com etter at jeg hadde vært hos legen. Endelig kom granolaen min! 

Til frokost i dag blandet jeg GoRaw Organic Apple & Cinnamon Granola med store havregryn og... det beste av alt... nemlig...  mandelmelk!! Jeg kjøpte en granolabblanding til, den har du kanskje sett på instagram allerede?! GoRaw granola finner du HER. I dette øyeblikk er jeg på skolen og holder starks en presentasjon om prosessprosjektet vi har vært igjennom den siste måneden. Phuw, endelig! Ha en fin onsdag sweet hearts! 


Én kommentar

birgitteaarland

13.02.2013 kl.09:43

Nam, den så god ut!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits