VS FashionShow and Superpancakes

I dag var det smekkfullt på SATS kl 1730 og jeg hadde glemt ørepropper så i tllegg til at musikken over høytalerne var fraværende, måtte jeg høre på knirkende apparater og mye støy. Ikke akkurat det jeg ønsket meg etter en lang dag, men jeg klarte likevel å koble på viljestyrken å kjøre en helt OK intervallrunde etter en uke uten trening. Det er så kjedelig å kjenne at kroppen har vært preget av sykdom, men jeg er glad jeg klarer å la den bli helt frisk før jeg begynner å kjøre hardt igjen. Det er så utrolig viktig! 

I kveld lagde jeg noen utrolig gode pannekaker etter treningsøkten og som snacks til Victoria´s Secret fashionshow... Oppskrift får dere i morgen! 

Finfin mandagskveld ble dette, etter en lang dag! Nå skal jeg krype til køys, har en laaang dag forran meg i morgen også, og resten av uken. Puh! Håper dere har hatt en sprek mandag alle fine lesere! Og at vi ses her inne i morgen for litt pannekake-tirsdag <3 Natta! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits