Superpannekaker med Peanøtt og Kokos

I går kom jeg over en oppskrift på superpannekaker hos Super-nature. Det er evigheter siden jeg har laget noe nytt og spennende etter en treningsøkt så jeg måtte bare hive meg over alt som var av ingredienser i kjøkkenskapet å prøve. Justerte oppskriften en smule ettersom jeg selvfølgelig ikke hadde alt som trengtes, men det gikk jo fint, da fikk den en alakaroline - vri den også ;) 

Ha alt i blenderen og blend godt. La røren svelle i ca 10 minutter.

Stek pannekakene som vanlig i en panne med litt smør.Jeg toppet med cc, nøtter og tørkede tranebær + en dasj honning. Nam nam! Perfekt kveldskos med sunne fettsyrer og proteiner etter en treningsøkt :D Alle ingrediensene finner du HER, eller i Norske helsekost og livsstilsbutikker (bare mye mye dyrere!)

 


6 kommentarer

Hanne

05.02.2013 kl.18:57

takk for oppskrift! Lenge siden jeg har laget pannekaker, men nå fikk jeg skikkelig lyst på det :D

Cecilie Lykke

06.02.2013 kl.07:07

Mmm, så deilig :-) hvor mange pannekaker fikk du av denne oppskriften?

Silje

06.02.2013 kl.14:26

Hei! Jeg liker bloggen din godt, og har fulgt den en stund. Det hadde vært kjempeflott om du kunne lagt ut flere oppskrifter på sunn snacks (og andre oppskrifter) som inneholder ingredienser man får kjøpt i vanlige matbutikker.

sadue

06.02.2013 kl.19:01

nam nam nice blogg

Karoline

06.02.2013 kl.20:39

Cecilie Lykke:

Jeg vet ikke helt, for jeg har bare stekt litt av røren, satte resten i kjøleskapet. Regner med at det blir hvertfall ti små, om ikke 15... :)

Klem K :)

Karoline

06.02.2013 kl.20:39

Hanne:

Takk for det!
Så koselig!
Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits