Svar på spørsmålsrunde: Del 3 Personlig

Bedre sent en aldri? Her kommer hvertfall siste del med svarene til spørsmålsrunden! Takk for at dere er så tålmodige med meg og besøker meg igjen og igjen! Det gleder mitt hjerte hver dag som går, og husk: Dere kan stille spørsmål når det skulle være både i kommentarfeltet og på e-post: alakaroline.blogg@hotmail.com :)

 

1. Er det stor etterspørsel etter kunnskap om ernæring i befolkningen i Norge?

JA! Har dere sett forsiden til Dagbladet og VG de siste to årene?! At førstesiden dreiser seg om kosthold, trening og helse sier vel sitt om at interessen finnes i befolkningen?! Sist jeg sjekket solgte DB og VG på bakgrunn av gode forsider, så det bør ikke være noen tvil... Når det er sagt, etterspørselen finnes, men det betyr ikke at det kryr av jobber. Det er stor forskjell på å være klinisk ernæringsfysiolog eller bare ernæringsfysiolog. Arbeidsmarkedet er veldig forskjellig, da kliniske ernæringsfysiologer kan ta helt andre og mange fler jobber enn vi som primært bare kan jobbe forebyggende. Dessverre er det ikke mange offentlige institusjoner som tilbyr 100% stilling for en som skal jobbe forebyggende, til tross for at dette er utrolig viktig og at politikerne har lovet å satse på området. Heldigvis vil det være en endring i årene som kommer, og det private markedet er allerede mye større enn det var for bare noen år tilbake. 

2. Jeg lurer på hvilken folkehøyskole du gikk på og om du anbefaler denne eller en annen?

Jeg gikk på Sunnmøre folkehøyskole. Det var et veldig fint og annerledes år. Skolen ligger nydelig til i Ulsteinvik, utenfor Ålesund, her er det fantastisk vakker natur!! Det var en veldig sporty skole med mange aktive linjer, f.eks Multisport, SjøSnøSurf, Ballspill og Dans. Jeg gikk på danselinje og vi reiste til både Cuba, Latvia og London i løpet av året. Jeg kjenner ikke til så mange andre folkehøyskoler jeg kan anbefale, men uansett hvilken skole det måtte være, vil jeg absolutt anbefale et friår etter VGS. Jeg har i ettertid blitt veldig glad i å reise, så dersom jeg skulle valgt på nytt kan det godt være jeg hadde reist noen måneder til fordel for ett år på en skole i Norge. Når det er sagt, er det mange folkehøyskoler som reiser mye, og vi var jo på Cuba - det var en utrolig fin tur jeg absolutt ikke vil være for uten! Hår dere ikke vært der bør dere ta en tur :) Dette bildet fant jeg på SUFH´s webside nå, og det er faktisk fra da jeg og mine medelever var på cuba i november 2006 :D Gosh, føles så lenge siden! - haha, jeg tror ikke dere klarer å se meg, men jeg er selvfølgelig hun som er mest redd rett under delfinen fra høyre. Hadde druknet om jeg ikke hadde hatt den vesten på! - 

3. Siden mange allerede har spurt om ting jeg lurer på, velger jeg å stille et spørsmål som er litt personlig. Lurer på hvor lenge du og samboeren din har vært sammen og om han bodde her fra før eller om han flyttet hit for din skyld? Dere er så søte sammen og du er min store hverdagsinspirasjon for å leve litt sunnere!

Må først si tusen takk for at jeg får lov til å være hverdagsinspirasjon, det blir jeg så utrolig glad for å høre! Jeg og Mattias har vært sammen i tre år i mars dette året. Jeg traff han på en fest i København og han bodde i Sverige på det tidspunktet. Vi var sammen i ett år før han flyttet til Oslo sammen med meg. Så ja, han flyttet jo på en måte hit for min skyld. Har hvertfall ikke hørt noe om at han hadde planlagt å flytte hit av en annen grunn. hehe. 4. Hva er dine fremtidsplaner? Utdanning, familie etc? Hva ønsker du å oppnå med kjæresten din og familieliv ila. de neste årene? Har dere bryllupsplaner og vurderer dere å flytte til Sverige eller blir dere boende i Norge? 

Hva som er mine fremtidsplaner er et godt spørsmål! Akkurat nå skal jeg fullføre denne ambisiøse ett-års utdanningen jeg har begynt på. Etter det blir det spennende å se hva som skjer eller hva jeg velger å ta meg til?! Tror ikke jeg skal gå noe nærmere inn på det akkurat nå, men det jeg kan si er at jeg er veldig klar for å jobbe og tror ikke jeg skal tilbake på skolebenken på en stund, eller forresten, hvem vet?! Jeg og Mattias har et ønske om å kjøpe en leilighet sammen, om denne befinner seg i Norge eller Sverige får tiden vise. Av familie blir det kanskje en hund?! Bryllupsplaner legger jeg ikke før jeg får en ring, med andre ord: Det er det ikke jeg som styrer, men som så mange andre jenter vil jeg selvfølgelig gifte meg før jeg blir grå i håret! ;)

5. Hva er ditt beste skjønnhetsstips og hårtips? Du har perfekt fall, er det naturlig?

Ja har hvertfall to, og det er:

- Nr1: Smile og le (Det er alt for mange jenter der ute som ikke smiler og som tar seg selv alt for høytidelig, slutt med det!) 

- Nr2. Droppe restylane i leppene... Må jeg si mer?!

Koselig at du syntes håret mitt er fint! Mitt fall er naturlig (jeg har egentlig ganske mye urejerlig fall og til tider friz), men mine krøller, som jeg noen ganger lager, er ikke naturlige. Både farge og litt ekstra hår fikser jeg hos Hendrix hair på Frogner. De siste 6 månedene har jeg vasket og pleiet håret med de fantastiske produktene til Hempz couture. Både sjampo, balsam, kur og olje er helt fantastisk! *Anbefaler på det sterkeste*

6. Ser du på deg selv som perfeksjonist? Kan du foreksempel la oppvasken stå til dagen etter?

Jeg har egentlig aldri sett på meg selv som perfeksjonistisk, jeg har sjeldent den lille ekstra tålmodigheten som skal til for å få ting helt perfekt. Likevel er jeg ganske sær når det kommer til ting jeg virkelig er opptatt av, og som jeg vil at skal bli veldig bra. I det store og det hele er jeg vel en slags perfeksjonist da?! Jeg kan absolutt ikke la oppvasken stå til dagen etter, så hvis det gjør meg til en perfeksjonist er jeg hvertfall det! :)

7.Hvordan har du fått så fin hud som du har? Gjør du noe spesielt?

Fin hud?! Det syntes jeg ikke at jeg har selv, men takk for det. :) For å ta vare på den, bruker jeg daglig rens og tonic, samt en helt fantastisk dagkrem! Det må være dagkremen som er nøkkelen, for jeg ser faktisk stor forskjell på huden min når det er en stund siden jeg har brukt den...

Tromborg, Below 10 degrees - FAVORITT! Jeg har også et fantastisk nattserum som jeg ikke kan være for uten. Når jeg maserer oljen inn i huden, tilfører jeg masse fukt og jeg våkner aldri med stram og tørr hud. I tillegg opplever jeg at den gir en vakker og naturlig glød.  Finnes på wahwah salonger i Norge :)

 

Dere hadde også noen spørsmål om skolen jeg går på nå, og det studiet jeg tar. Tenkte at jeg skal lage et eget innlegg med svar på disse spørsmålene og litt info om skolen. Det er jo tross alt veldig viktig å planlegge høsten i disse tider. Innlegget om prosjektledelse kommer snart! 


5 kommentarer

Cecilie Lykke

14.02.2013 kl.18:53

Takk for både tips og svar. Herlig å bli litt mer "kjent" med deg :-)

Mrs. Smith

15.02.2013 kl.10:59

Åå, gikk du i Ulsteinvik :) hehe, stilig. Jeg er fra Ålesund!

Så pen du er!

Kristiane

15.02.2013 kl.19:05

Siden jeg leser bloggen din hver eneste dag, så er det hyggelig å få bli bedre "kjent" med deg, hehe. Ha en god helg søte Karoline:)

Karoline

16.02.2013 kl.15:18

Kristiane:

Bare koselig! Og takk for at du leser bloggen min hver dag! Det gjør meg veldig veldig glad!! :D
Ha en fin helg!

Klem K:)

Karoline

16.02.2013 kl.15:20

Mrs. Smith:

Så morsomt! Ålesund er en flott by da! :)
Takk for det, søte deg!

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits