Laks Teriyaki med Valnøttsalat

Dere skal få et lite middagstips i dag. Vet at det har vært særdeles lite av dette den siste tiden. *Beklager*.  Må skylde på tidsklemma óg mørketiden. En dårlig kombo, spesielt for meg som stiller høye krav til meg selv, maten og bildene... Uasnett, håper det frister for det var utrolig godt og super enkelt å lage!!

Ha tinte laksefileter i en ildfast form. Ha på teriyakimarinade, jeg brukte den fra Dragoon, og stek fisken i forvarmet ovn på 200* i ca 15 - 18 minutter. Lag en salat av ruccula, rødløk, vårløk og avokado. Ha valnøttene i en stekepanne (glemte å ta bilde av dette :p), ha på litt honning og rist dem lett på høy temperatur. Pass på at nøttene ikke blir svidd. Strø nøttene over salaten eller server dem ved siden av. Voila! Middag på 1-2-3, og så godt da! Smakte T-O-P-P! 


6 kommentarer

Rosa

29.01.2013 kl.14:59

Nam nam, dette må jeg prøve, thanx! :-)

Har vært noen uinspirerende uker på matfronten her også, men nå er jeg på rett spor igjen og det er så deilig! Kommet inn i en god rutine med sunn mat og mye trening, jeg bare digger det!

At venninnene synes jeg er innmari sær får så heller være! Får heller lete litt etter nye som er like fokusert på trening og kosthold som meg:-)

Ønsker deg en finfin tirsdag, her skal Sats sin nye time Trigger Point prøves! (Gruer meg, haha... Har du prøvd den?)

Klem, Janniche

Karoline

29.01.2013 kl.21:02

Rosa:

Hei Janniche!

Gode venner bør akseptere at en er forskjellige og lar deg helt sikkert holde på med din nye og gode vane! :) Det syntes hverfall jeg!
Lykke til på trening, det går sikkert veldig fint!! Jeg har dessverre ikke testet Trigger Point, du kan jo komme tilbak å si hvordan det var?! :)

Ha en finfin tirsdag du også!
God klem fra Karoline

Kristiane

30.01.2013 kl.05:45

Naaam! Flinke, flinke deg!

Karoline

30.01.2013 kl.09:17

Kristiane:

Takk fine du! :)

Klem K

Elinor

31.01.2013 kl.08:50

Hei

Jeg er normalt ikke glad i fisk og spiser det sjeldent. I går prøvde jeg å lage dette og det var jo kjempe godt. Takk for godt tips!

Karoline

31.01.2013 kl.08:53

Elinor:

Å så gøy! Nå ble jeg glad :)
Ha en fin torsdag!!

Klem K :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits