Workout i Casall Crocko

God kveld alle! Det er onsdag, gosh som uken flyr! Jeg er litt småstressa. Vi har et stort prosjekt gående på skolen nå og dagen i dag og i morgen går derfor med til fult fokus og prepp før vi skal i ilden på fredag. Denne gangen skal vi undervis eller prosesslede (som det så fint heter), studenter ved andre høyskoler. Akkurat det føles jo litt som galskap når en selv føler seg ganske fersk i gamet, men det er jo akkurat slik det er her. Vi kastet ut med hodet først og lærer MASSE! 

I kveld kobler jeg selvfølgelig av med en treningsøkt. Samme hvor stresset det er på jobb eller skole må jeg trene. Det gir meg en helt magisk følelse når jeg endelig er i gang og kan kjenne hvordan pulsen øker og blodet strømmer. Høres kanskje litt sært ut, men jeg blir faktisk veldig kreativ og klar i hodet av en skikkelig økt etter en lang dag. Bare for å nevne det, har faktisk noen av mine beste oppskrifter eller gode ideer kommet i løpet av en treningsøkt, og med det i bakhodet prioriterer jeg derfor alltid trening uansett om det er mye å gjøre på alle fronter. Noen ganger kan problemer rett og slett løses på denne måten. :)

Fikk en ny treningsbukse fra favoritt treningsbutikken min i posten for noen dager siden. Denne nye Casall Crocko tightsen er så utrolig fresh, og dessverre kommer ikke den fine animal-printen frem på bildene (gleder meg til lysere tider), men jeg skal se om jeg ikke kan knipse noe å legge ut på instagram så det blir litt tydligere i morgen. ;) 

Uansett, tightsen er fantastisk deilig på. Den er ganske tynn, så blir nok min favoritt til våren når temperaturen blir litt snillere... Vårens sprekeste treningstights finner du HER (sponset link). Tommel opp og ha en sprek onsdagskveld alle sammen! :D


7 kommentarer

annabib

23.01.2013 kl.19:06

Kos <3 Btw. Kommenter hos meg, jeg kommenterer tilbake! :)

WencheS

24.01.2013 kl.10:09

Takk for inspirasjon, nå blir det ut å gå en laaang tur i raskt tempo!:-)

Jeg lurer på hvor jakken du har på kommer fra? Jeg kjøpte en vest hos x-life (Rønisch alcor vest) som jeg elsker, eneste minuset er at jeg savner armer på den, hehe;-) Så jeg kunne tenkt meg en akkurat likedan jakke! Lurer også på om du har prøvd Sofia tights fra Rønisch (med støtte for rumpa), og hvordan du evt liker den?

Klem:-)

Karoline

27.01.2013 kl.17:37

WencheS:

Jakken er fra Jean Paul tror jeg. Det er egentlig Mattias sin fritidsjakke. Jeg låner den fordi den er så gooood! Tror du finner den på G-sport i år også :)

Jeg har ikke prøvd akkurat Sofia Tights, men jeg har to andre "Anti - shake" tightser fra Röhnisch og de er veldig gode! Den er sikkert super bra den å, anbefaler hvertfall "anti-shake" på det sterkeste ;)

Klem K :)

Reidun

18.02.2013 kl.10:24

Den tightsen er så utrolig fresh! Har lyst å bestille selv, men ser at Getinspired.no bare har den inne i strl. 36. Lurer på hvordan den er i størrelsen? Er den veldig stretchy, slik at man gjerne kan gå ned en strl.? Til vanlig bruker jeg 38 el. M, men må av og til ned en strl.

Karoline

19.02.2013 kl.16:58

Reidun:

Jeg syntes den er litt liten i størrelsen så jeg ville ikke gått ned dersom du egentlig bruker noe større altså. Håper de får den inn igjen snart da! Den er utrolig fin :)

Klem K

Den lille østlendingen

25.04.2013 kl.17:43

AMAGAD! Det er de skoene jeg har lett etter!!! :) Kan jeg navn og nummer på de er du snill? Har du kjøpet dem i Norge? Puss och kram

Karoline

26.04.2013 kl.20:04

Den lille østlendingen:

Det er Nike free 3.0 - tror du finner dem på Anton sport i bogstaveien faktisk... :)

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits