Frokost, seng og nye case

God morgen sweet hearts! Jeg våknet helt upigg i dag og måtte bare bli i senga. Nå har jeg ligget her noen timer å sett solen gry, så deilig med solstråler inn på soverommet i januar! Krabbet ut på kjøkkent for en liten time siden å lagde min favorittfrokost, som vanlig består den av cc, denne gangen kesam naturell, skogsbær, pekannøtter og pistasjenøtter. FAB. 

Litt glitter må jeg vise dere på en tirsdag! Fikk noen nye Iphone case i posten forrige uke som jeg bestilte på etcy.com før jul (ikke sponset). Tenkte jeg skulle tipse dere om nettsiden for den har så fantastisk mye fint!! Jeg har bestilt derfra i over ett år allerede. Etsy er et nettsted for private forselgere som ønsker å selge sine egne ting, litt som ebay, men fokuserer på håndlagde, peronlige ting. Iphonedekslene er så utrolig fine og de finnes i alle verdens kombinasjoner, farger og mønstre. De koster fra ca 50,- til 150,- perfekt med tanke på tollgrensen på 200 NOK. :) Ta en titt innom HER. 

Leather style case - HER // Bling Rhinestone Crystal Leopard - HER

Håper solen skinner på dere også i dag! Forresten, det er bare å fortsette å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden jeg har gående (HER), jeg plukker ut noen spørsmål i helgen og håper å gi dere svarene på søndag :) Veldig gøy å lese alt dere lurer på, både personlig og faglig relatert!  Å tusen takk for at dere stikker innom - dere gjør min dag, hver dag! :)

 


3 kommentarer

Frida

22.01.2013 kl.12:15

For noen fine deksel! nydelig blogg :-) kommentere tilbake?

mettemjaaseth

22.01.2013 kl.13:36

fine deksel! :)

Cecilie Lykke

23.01.2013 kl.18:48

Elsker nye deksler til telefonen :-) Frokosten din så også ut som en skikkelig godbit!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits