Make Things Happen

Det var litt vemodig å reise hjem igjen, men når jeg endelig kunne krype under dyna i min egen seng i går kveld var det bare veldig deilig! Det er jo så kaldt! Gosh. Har hatt panelovnen på 26 grader i hele natt, men forsatt var det ikke behagelig da vi våknet. Gruer meg til å gå ut døren!! Dagen i dag kunne heldigvis starte langsomt ettersom jeg ikke skal møte de andre i prosjektgruppen før kl 12 i formiddag. Nå har jeg derfor tilbakelagt en laaang morgenkvist. Dro meg i senga i hele 45 minutter og valgte å tull meg inn i den beste, store, gode morgenkåpen til fordel for en morgenøkt på sats (dumme jetlag). Har ingen planer om å la den ta overhånd, så skal snart komme inn i rutinen igjen. Det er helt sikkert! 

Staret dagen med en grønn smoothie i dag. Vi hadde jo godt utvalg av disse på hotellbuffeten, så selvfølgelig måtte jeg prøve å gjøre min egen tropiske spinatshake her hjem også! Oppskrift kommer senere - den er ikke så revlusjonerende, hehe. Fant forresten den fine kladdeboken på ARK i går, kan ikke begynne skoleåret på en bedre måte tror jeg. 


Én kommentar

ladyaugust

16.01.2013 kl.20:17

Den så jammen sunn ut den drikken din. Tøff kladdebok, er litt hekta på slike litt tøffe skribleribøker :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits