Ble reiseklar hos BeautyspotI går tilbrakte jeg hele 2,5 timer på benken hos Sherin på Beautyspot. Fylte på vipper og la shellac på neglene. Neglene ble jeg så utrolig fornøyd med! Akkurat passe new year glam, og kunne nesten minne om en bryllups-look også, tips til deg som skal gå ned kirkegulvet i løpet av 2013 ;) I kveld tripper jeg rundt med reisefeber og klarer absolutt ikke slappe av. Tror hele tiden jeg har glemt noe viktig og har veid kofferten min tre ganger for å være sikker på at det skal gå greit i morgen. Heldigvis har M en smule mindre bagasje enn meg! 

Nå har resten av reisefølget ankommet leiligheten vår her i Oslo. I kveld har vi spist viltgryt og skal ha litt ost og vin om en time. Er veldig usikker på om jeg skal velge å ligge våken å se film hele natten for å klare å sove på flyet i morgen, eller om jeg bare skal gå for en jet-legd nyttårsfeiring?! Håper dere nyter lille-nyttårsaften og er redo for en fantastisk feiring i morgen alle hjerter :)


//Deler av behandlingene er sponset//


8 kommentarer

Line

31.12.2012 kl.00:05

Såå fint!!

Ane

31.12.2012 kl.00:06

Likte veldig godt neglene!!

Oda

31.12.2012 kl.00:48

Morsomt å følge utviklingen av bloggen din, Karoline. Begynte å følge deg fordi du skrev så bra om kosthold og trening.. Og ikke minst hvordan man kan gjøre enkle grep for å få prioritert helse i en travel hverdag. Det har dessverre (synes jeg:))blitt mindre av dette, og det slår meg hver gang jeg titter innom, at bloggen din blir likere og likere fotballfrue sin. Ikke ment som kritikk, liker å lese om mote og skjønnhet også:) jeg trenger derimot en skikkelig god kosthold/treningsblogg som kan motivere meg til å yte ekstra både på trening og kjøkken, og lurer i den forbindelse på om du har noen å anbefale?

God tur! Håper du får en avslappende ferie:)

Jona ( Mammalivet i Berlin)

31.12.2012 kl.02:21

Ja de så nesten litt bryllups-aktige ut de neglene! Men veldig fine da :) God tur til Mexico. Er ikke i det minste misunnelig på dere... *kremt*

Birgitte

31.12.2012 kl.06:26

Så fint :-) God tur!!

Karoline

31.12.2012 kl.07:22

Oda:

Det er leit å høre at du ikke lenger føler at du finner det du leter etter her inne, Oda. Jeg vet at jeg skrev lengre artikler om kosthold og trening tidligere, og årsaken til at det har blitt mindre av dette er mye jobb og studier. :( Jeg håper det vil bli bedre tider :)
Når det er sagt, inneholder 6 av de siste 11 innleggene noe om kosthold/trening etc. Egentlig har jeg ikke skrevet så veldig mye mer enn dette tidligere heller... Jeg har mange ulike lesere, og mange har ønsket at jeg skulle bli mer personlig, derfor litt flere av disse innleggene :)
Håper du kan la deg inspirere av bloggen min i tiden som kommer også.
Ha en riktig fin nyttårsaften i dag!! :D

Klem K

Hippie-Pernille

02.01.2013 kl.14:12

Fine bilder! Liker bloggen din!

Karoline

05.01.2013 kl.17:25

Hippie:

Takk!! Det var koselig å høre :D

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits