Joe´s Green Kiss

Nå er vi endelig hjemme! Det var trist å avslutte juleferien hos mamma og pappa i dag, men det er godt å komme tilbake til Oslo også, ikke minst med tanke på alt det som venter oss de neste dagen. Programmet er fullt frem til vi reiser mandag morgen. Listen med to´doer er laaang, og etter at vi ankom hovedstaden kl 16 i ettermiddag har vi rukket å bytte alle julegavene vi hadde planlagt pluss at vi har handlet inn til ulike middagsselskaper i helgen. 

Vi tok en meget enkel middag i dag. Avokadosandwich og spinatjuice hos Joe & The Juice på Steen&Strøm. Tenk at de endelig har kommet til Norge!! Et besøk hos Joe har vært et must hver gang jeg har vært i København eller på CPH. Nå ligger det et steinkast unna :D Anbefaler en tur innom dersom du er i Oslo. I skrivende stund leter vi opp en leiefilm på getboksen. Måtte legge trening på hyllen i kveld ettersom kneet ikke helt vil fortiden, spesielt ikke om kvelden. Satser på å våkne tidlig å få til en økt før en kort arbeidsdag i morgen. 

Nyt 3.juledags kveld alle sammen <3


Én kommentar

Cecilie Lykke

28.12.2012 kl.14:14

Skal huske å stikke innom her neste gang jeg er i Oslo :-) ha en fortsatt fin romjul!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits