Bort til solen

Var innom Bikbok som hadde 30% på hele butikken i dag og fikk med meg et fjorlett sommerskjørt og en skinnende konvoluttvekse, sistenevnte fra Costume for BikBok kolleksjonen. Gleder meg til jeg kan trippe rundt med dette på en hvit strand om bare to uker! I går var jeg på nattåpent på Strømmen storsetnter å fant disse fine loafersene med svarte steiner. Elsk!

17:05 i dag kom jeg inn døren, kastet fra meg 14 plagg vinterklær, pakket opp handleposer fra Kiwi i en fei, skiftet til treningstøy så fort at jeg t-skjorten havnet på vranga. Blandet sammen en skål med cc, vaniljeskyr og cashwnøtter - spiste den så fort at jeg bokstavlig talt satt nøttene i halsen. 17:25 pakket jeg på meg flere lag vintertøy igjen og sto i døren 17:27, på vei ut... Meen nei, plutselig kjente jeg etter. Så sliten, så lite energi, så kvalmt mett etter å ha spist alt for alt for fort. Jeg snudde på flekken. Så fra døren til sofaen og tilbake til sofaen. Nei, i dag fantes det ikke sjangs for at jeg skulle orke å prestere på trening. Det er så irriterende, det er så kjedelig å kjenne den følelsen, men samtidig så viktig. Vi har jobbet med eksamensinnspurt to uker i strekk nå, sovet lite å holdt et ekstremt tempo gjennom hele dagen. Jeg er opptatt av å trene og opprettholde det fysiske aktivitetsnivået når jeg er under press og har mye å gjøre. Når arbeidsmengden tar overhånd og kroppen kjemper mot alt fra vinterforkjølese til søvnmangel og utbrenthet, er det ikke så lurt å presse kroppen hardt på trening lengre. Jeg jobber hele tiden med å lære meg å kjenne etter, helst vil jeg bare bytte batteri i bakhodet og fortsette i samme spor, men jeg vet jo at det bare er jeg som kan kjenne etter å bremse meg selv. I dag kom en slik ettermiddag. satser på at jeg er uthvilt i morgen tidlig og klar for en økt kl 06. Ingen ting er som å starte dagen med en utmaning, det hjelper alltid i hektiske tider! 

I morgen kårer jeg vinneren i koknurransen - sov godt alle hjerter <3 Puss!


12 kommentarer

Sara og Bodil

13.12.2012 kl.22:51

søtt skjørt!!

Benedicte

13.12.2012 kl.23:16

Også du trenger fri innimellom vettu, må ikke slite deg helt ut :) ha en fin helg skjønne Karoline!:)

Sherin

14.12.2012 kl.01:32

Flinke deg som lytter til kroppen! Så du kjøpte det ja, hihi ;)

Marie K

14.12.2012 kl.01:36

Kjempefine sko!! Hvor er de fra?

Marie K

14.12.2012 kl.01:50

Fine sko!! Hvor er de fra?

Kristiane

14.12.2012 kl.04:00

Godt du unner deg en time-out! ;) Elsket sølvclutchen!

Karoline

14.12.2012 kl.07:52

Marie K:

De er fra Skoringen, Sjooz tror jeg det het ?!

// K

Cupcakes og Champagne

14.12.2012 kl.09:28

Lekre sko! :)

andrevandre

14.12.2012 kl.11:39

blir bra for deg :) ønsker deg en fin jul og fin dag videre :)

Hanne

15.12.2012 kl.11:16

Først tenkte jeg "å nei, ikke enda en slik blogger", derfor ble jeg så glad da jeg så hvor du ville med innlegget ;) Jeg måtte også roe litt ned etter siste eksamen. Man kan ikke være superwomen på alle fronter til en hver tid. Det hjelper med noen dager hvor man kan sove ut, og så kan man kose seg med trening og alt annet igjen. Ønsker deg en god og velfortjent juleferie. Kjempe søte sko forresten :)

Jona (tyskertosa)

15.12.2012 kl.13:43

Bra at du hører på kroppen din! Og den konvoluttveska var rålekker!

Karoline

15.12.2012 kl.13:53

Hanne:

Takk for det, Hanne! Kosleig at du tok deg tid til å lese alt da :)
Ha en fin helg!

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits