Up date

God morgen alle fine! Jeg kommer bare en rask tur innom for å fortelle to små ting. For det første, oppdaget at instagramprofilen min nå er tilgjenglig på nett! Det betyr at alle dere som ikke har smart telefon faktisk kan følge meg der så hvis dere har lyst er det bare å stikke innom :) Er en reser i å oppdatere! hø hø. Klikk her så kommer du til instagram på nett. Det andre er at jeg kommer med en finfin konkurranse senere i dag!! Det dere kan vinne vet jeg at utrolig mange av dere har lyst på, så kom innom litt senere dersom du ble nyskjerrig nå!

I skrivende stund har jeg kastet i meg frokosten. Sitter nå å pugger manus mens jeg lager kakeglasur. Begge deler spiller en viktig rolle for kundepresentasjonen i morgen *sommerfugler.i.magen.allerede*! Håper deres søndag blir avslappende! Min blir NOT.  


2 kommentarer

Yv

09.12.2012 kl.18:19

Mmm, lagde kjeksen din fra forrige innlegg og de var utrolig gode!

Du får ha lykke til på presentasjonen i morgen :)

Karoline

09.12.2012 kl.18:45

Yv:

Så koselig!
Takk for det, det trengs! ;)

Klem K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits