Hey Fredag!

06:03 i morges - klar for ukens første økt! Tenk at jeg har hatt så mye å gjøre denne uken at jeg har måttet nedprioritere trening? Det gjør nesten vondt i hjertet, men noen ganger er det bare slik. Face it. 

I dag har vi jobbet presentasjon på skolen hele dagen. Vi skålte i musserende i til lunsj for å feire at rapporten gikk i trykken, jeg spurtet en tur innom BikBok i lunsjen og fant en passelig fin shorts å ha med meg på tur (om bare tre uker!! wæ!). Spiste fire grove pannekaker med cc og rørte bær til lunsj. Nå øver vi fortsatt presentasjon. Er så sliten. Bare litt til nå! Håper dere har hatt en fin fredag og begynnelsen på en god helg?!


3 kommentarer

camillaeimh

07.12.2012 kl.17:23

Så fine bilder :) Sprek, hadde aldri klart å komme meg så tidlig opp for å trene, heheh!

Maren

08.12.2012 kl.11:51

Du såg veldig våken ut for at klokken var 6, fresht:)

Karoline

08.12.2012 kl.13:36

Maren:

Takk, for det! Føler meg ikke så veldig våken :p

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits