December 3rdPluss i dag: Bare én uke til vi skal presentere høstprosjekt og klappe oss selv på skulderen med vel overstått, hardt arbeid! Drømmer om vår nyttårsreise som består av saltvann, sand, sol og fullstendig relax langt borte! Det er desember og lov til å ta seg en godkveld gløgg, kanskje med en skvett rødvin?!

Minus i dag: Har blitt smittet av noe du ikke vil bli smittet av (stikkord: toalettet). Klarer ikke slappe helt av når 1000 to do´s henger over meg. Må - bli - frisk, NÅ! Det er kkkkaldt ute, og jeg er ikke eier av en varm dunjakke! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits