Dagstur i Danmark

Vi er på visit hos svigers i Sverige i helgen. Deilig å få et avbrekk fra prosjektjobb før det virkelig tar seg opp på mandag og vi tar fatt på de to siste ukene! Kan ikke tro at tiden har gått så fort, tør egentlig ikke tenke på det heller, med tanke på at vi har så usannsynelig mye som som skal på plass og ingen ting kan overlates til tilfeldighetene når vi står forran kunden 10.desember. ...Litt skjelven ved tanken. I dag prøver jeg å tenke på alt annet enn prosjekt og hverdag. Vi tok en aldri så liten tur med båt over til Helsingør i Danmark. Har tuslet rundt i gatene noen timer, jeg fikk med meg et par godbiter hjem også gjorde vi som danskene pleier, spiste smørbrød med øl og snaps til lunsj (jeg skippet ølen til fordel for rødvin riktignok).

Danskene sprer alltid glede, til og med på en tåkete lørdag i november!

Moffebrød? Det er den kransen midt i bildet, bakt i en gryte faktisk! 

Dagens antrekk er skjørt fra BikBok, en vintage persianer, skjerf fra Acne og veske fra Zara F/W 12. 

Jeg er ikke direkte vant til harryhandel... I Danmark er det visst helt normalt med smaksprøver på alkohol før du handler! Vi kjøpte med oss blossas jubilemusgløgg som i år smaker av ingefær! Det kan jeg like, gleder meg til å smake når vi bikker over i desember. For nei, jeg rører ingen ting som handler om jul før den tid - hvertfall ikke før advent! 

Danske smågater må være det trivligste som finnes. Gammle hus, nisjebutikker og ekte råvarer på alle gatehjørner. Var blant annet innom en mektig ostebutikk og gikk selvfølgelig amokk blant smaksprøvene - trengte med andre ord ikke ta med meg noe hjem, ble jo stapp mett! 

Til sist, har jo lært at ærlighet varer lengst... så...

...på båten hjem spiste jeg rød pølse og drakk en halv tuborg grønn. Kan IKKE huske siste jeg spiste pølse, men gud så godt det var! Det er viktig å slippe seg litt løs i blant ;)

Håper dere har en fin lørdag alle sammen! Ønsker dere en fortsatt fin en :)


6 kommentarer

Dorthea Olsson

24.11.2012 kl.17:33

høres ut som om du koste deg masse! helt enig at man skal slippe seg løs litt i blant! :D

Sherin

24.11.2012 kl.21:06

Uuuu..you look so fashionable babe<3

Karoline

24.11.2012 kl.22:33

Sherin:

Haha, you to. Lovely <3

Puss K

Hanne

25.11.2012 kl.10:21

Så flotte bilder! Ser de har hengt opp litt julepynt også :D Det hørtes lurt ut med et lite avbrekk. Jeg synes i hvertfall selv at det hjelper når det blir flere uker på rad med mye skole. Da er man full av energi når mandagen kommer.

Brødbaksten på bildet så kjempe god ut. Satt brødeig til kaldheving i kjøleskapet i natt, slik at vi kunne steke nystekt brød til søndagsfrokosten litt raskere. Perfekt start på dagen ;)

Ina Marlen

26.11.2012 kl.00:45

Hvis du er glad i pølser, men føler du ikke kan spise det "ofte nok", så burde du prøve tofu dogs, eller veggie dogs! Vet ikke hvor man finner det i Norge, men om du får tak i det, så har du yummi pølser med masse PROTEIN! :D

Karoline

26.11.2012 kl.10:58

Ina Marlen:

Hehe, jeg får ikke akkurat cravings etter pølse, men ettersom jeg kom til skade for å si at jeg aldri hadde smakt rød pølse tidligere ble jeg offer for det, selvfølgelig :p
Men høres ikke så dumt ut med veggis pølser da, er jo glad i grønnsaker! :D

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits