En renere by med midre forsøpling

Har du lyst til å se din egen film som reklame på Oslokinoene?! Til våren skal bymiljøetaten i Oslo ha en stor kampanje mot forsøpling i hovedstaden. I den sammenheng ønsker de gode filmidéer som skal være en del av kampanjen. Hovedmålet med kampanjen er å få de som forsøpler byen vår til å slutte med det. Spesielt er det jo mange som forsøpler uten å være bevisst på det. Du har kanskje selv opplevd at du sitter i en park en varm sommerdag å glemmer drikkebegeret fra kaffen når du går, eller legger igjen et usselt sjokoladepapir? Bymiljøetaten ønsker å gjøre alle som forglemmer seg, gjør et sjeldent unntak eller de som ikke tenker seg om bevisst på at dette er forsøpling. Jeg vil ha en ren og pen by med ryddige parker, så jeg håper absolutt at denne konkurransen bidrar til at folk bli mer observante! Nå vil altså Oslo bymiljøetat ha din idé til en film som på en positiv, humoristisk og motiverende måte kan bidra til å få slutt på denne typen forsøpling! Med en gang jeg fikk høre om konkurransen, kom jeg til å tenke på noen filmer jeg hadde kommet over for ikke så lenge siden, tenkte jeg skulle vise dere dem som inspirasjon til flere filmideer!

 

Fikk du lyst til både å vinne en flott premie og samtidig hjelpe bymiljøetaten med gode forslag og ikke minst gjøre oslo by til et bedre sted å være?! Da må du bruke kreativiteten din og meld deg på HER!! Vinneren får i tillegg til premie, muligheten til å følge innspillingen av sin idé og kanskje se sin film som reklame før kinoforestillinger! Du kan selvfølgelig sende inn flere forslag, og du trenger absolutt ikke bo i Oslo :)

Fikk du lyst til å delta?! 

 


3 kommentarer

andrevandre

22.11.2012 kl.12:21

kult :) blir glad for en kommentar tillbake :)

Martha S

23.11.2012 kl.10:42

Må først si at jeg virkelig er en stor fan av bloggen din! Du er en positiv, vakker og motiverende jente!:) Men må si at jeg de siste månedene har savnet bloggingen som gjorde at jeg ble hektet på bloggen din for 1-1,5år siden!:) Håper du finner tilbake til den bloggeformen! Med mange inspirerende matoppskrifter og treningsøvelser!:) Jeg fortsetter å følge deg daglig, og venter i spenning:)

Ha en strålende helg!:)

Karoline

23.11.2012 kl.11:02

Martha S:

Hei Martha! Tusen takk for at du gir meg så fin tilbakemelding. Ja, jeg vet at det har blitt litt lite av den "gamle" bloggformen, det skyldes rett og slett at jeg har en helt annen hverdag nå enn hva jeg hadde da jeg begynte. Å blogge tar enormt mye tid, mye mer enn hva de som ikke gjør det klarer å forestille seg (hvertfall relatert til matoppskrifter og lange treningsinnlegg), men jeg prøver å finne tid til det lille ekstra i blant, og lover at det kommer mer, det er jo det jeg liker best! Håper du følger meg videre og finner inspirasjon i det jeg skriver nå også :)

Klem fra Karoline :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits