Oppdatert!

Visste du at jeg har et album på min facebookside med god oversikt over alle mine oppskrifter?! Du finner det HER! Lik meg gjerne ;)

Oppskrift på deilig mandelsmoothie i to versoner kommer i kveld eller i morgen. Nyt søndagen i finværet!


4 kommentarer

Ida

18.11.2012 kl.20:10

Kan du være så snill å poste den i kveld? Da er kveldsmaten reddet etter trening! :D

Hanne

18.11.2012 kl.20:39

Kom nettopp hjem fra trening og håpet oppskriften var lagt ut, men jeg får heller prøve den etter trening i morgen ;) Koser meg med cc, banan og chiafrø nå. Det smaker godt etter trening det også. Håper du får en fin uke!
Fine bilder :)

Karoline

18.11.2012 kl.22:32

Hanne:

Det var synd jeg ikke rakk det, Hanne! Jeg var dessverre borte til middag og hadde ikke tilgang til bloggen. I morgen har du muligheten etter trening ;)
Takk for fine kommentarer i det siste! Det gleder meg <3

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits