Healthy Green

Grønn drink på en lørdag?! Kanskje ikke så fristenden, men det er jo som regel på lørdag man pleier å begynne å tenke på at uken som kommer skal bli sunn... Jeg hører den frasen hver helg: "Mandag, da skal jeg bli sunn!" Hvorfor skal man bli sunn på mandag?! Å være sunn betyr jo ikke å unngå alt man forbinder med kos og søte saker. Å være sunn betyr å ha balanse. Gi kroppen det den trenger av fornuftige næringsstoffer i passelig mengde, men samtidig kunne kose seg i blant. Det høres så vanskelig ut, sier mange, men det er egentlig ikke det. Jeg drikker grønne shaker og smoothies så ofte jeg kan. En bombe med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Dette styrker cellene i kroppen min og gjør dem mer motstandsdyktige. Både mot "usunn" mat og høstforkjølelse... Du kan jo prøve en av mine seks favoritter, hvis du har lyst til å bli litt ekstra sunn ;)

Dash of Greens Smoothie - here

Superfood lørdag - here

Naturlig.Grønn.Smoothie - Here

Detox smoothie - here

Please forgive me and try this smoothie - here

Friday goes green smoothie - hereEller.. ta en tur til min favoritt: Fresko på Frogner! 


4 kommentarer

Cecilie Lykke

17.11.2012 kl.16:44

Det er sunt å være litt usunn i blant :-)

Ha en super helg!

Karoline

17.11.2012 kl.16:56

Cecilie Lykke:

Enig:)

Ha en super helg du og, Cecilie!
Klem K

Rebecca

27.01.2013 kl.18:25

Jeg ser at du bruker juice i smoothiene dine, men er det ikke mye sukker i disse?

Jeg har så lyst til å bruke ananas juice og eplejuice i smoothies, men litt "redd" for sukker i juice?

Din blogg inspirerer og motiverer meg veldig, i dag har jeg bestilt 2 pakker fra iherb med best of greens, chlorella og litt diverse andre ting :)

Takk for supre tips og det blåbær brødet ditt skal definitivt prøves så fort som mulig!

Mvh Rebecca :)

Karoline

27.01.2013 kl.18:38

Rebecca:

Det er ikke tilsatt sukker i de juicene jeg bruker, men det er selvfølgelig naturlig fruktsukker.
Jeg er ikke redd for å drikke en smoothie/shake/juice eller lignende med fruktsukker én gang om dagen. De bidrar jo i tillegg med masse gode vitaminer og andre næringsstoffer kroppen har godt av. Jeg pleier også å tilsette spinat eller en annen grønnsak for å heve det gode næringsinnholdet.

Problemet med fruktjuice er når dette blir en tørstedrikk i stede for vann i hele dagen. En smoothie er som sagt ikke noe farlig, særlig ikke når en er i aktivitet i tillegg. :)

Karoline :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits