Spinatquiche, sol og sashimi

Vi kastet i oss en lunsj på United Bakeries før intervjuet i ettermiddag. Utrolig god spinatquiche i forresten, bare synd den var så liten!

Hvilket vakkert vær! Åh, for en høstdag - sånne setter seg på hjernen forever. Kan det ikke bare fortsette sånn resten av vinteren?!

Var hjemme 17:02 og tyve minutter senere satt jeg på spinningsykkelen. Ikke noe god økt i dag, men jeg svettet og slet meg opp de såkalte bakkene. Det tar på å være prosjektleder på først uken! Etterpå var det sashimi forran tv´n og deretter tilbake til mac:en for litt jobb... Trodde jeg skulle legge meg tidlig i kveld?! Argh. Ønsker meg flere timer i døgnet til jul!

I morgen er det fredag, folkens! Jeg sier JA og TAKK :D


8 kommentarer

Silje

16.11.2012 kl.06:29

Hei Karoline! Jeg har et spm til deg som jeg veldig gjerne ville hatt svar på. Jeg er nå i NY og her blir det festing flere ganger i uka med masse alkohol. Lite ordentlig mat (lite mat generellt) og lite trening pga hangover. Veldig stridende med mitt vanlige liv i norge, der jeg trener 5 ganger i uka. Mitt spm er om dette er veldig skadelig for kroppen min, om alkoholen vil ødelegge meg og om jeg vil miste muskler/formen/legge på meg?

På forhånd, takk.

Klem!

Malin

16.11.2012 kl.10:08

hei karoline ! har du en oppskrift på en smoothie/shake som kan drikkes på morningen ? helst uten banan og helst frysevarer eller varer som har god holdbarhet :) jeg er elendig på frokost og mellom måltider, og er skjeldent hjemme, så blir som oftet et rundstyke eller en bolle, noe magen min ikke er glad i! :P

carolinesinspo

16.11.2012 kl.11:39

Herlige bilder! Ønsker deg en strålende helg:)

Hanne

17.11.2012 kl.13:25

Så flotte bilder! Du har en så inspirerende blogg. I går tenkte jeg faktisk på deg da jeg dro på trening,hihi. Etter skolen tok jeg en power-nap, så det fristet veldig lite å trene, men da jeg først kom meg bort på treningsenteret var det fantastisk:D Forresten, helt siden jeg oppdaget cc muffins oppskriften din lager jeg de hver uke. Har alltid slike i fryseren. Supert hvis man trenger en rask lunsj:)

Karoline

17.11.2012 kl.16:44

Hanne:

Så koselig å høre, Hanne! det gjør meg veldig glad og du gir meg motivasjon til å inspirere også :)

Ha en fin lørdag!
Klem fra Karoline

Karoline

17.11.2012 kl.16:46

carolinesinspo:

En strålende helg til deg også, Caroline :)

Klem K

Karoline

17.11.2012 kl.16:47

Malin:

Jeg har masse! bare ta en titt i kategorien: "Karolines Blender" eller "sunn og sexy mat"

:)
Klem K

Karoline

17.11.2012 kl.16:55

Silje:
Hvor lenge er du I NY? Dersom dette er en liten ferie ser jeg det ikke som noe problem, kroppen har godt av hvile når du vanligvis trener såpass mye, men dersom det er et lengre opphold 1 måned osv, er det
dessverre ganske skadelig. Høyt alkoholinntak forringer den fysiske formen kraftig, og lite eller ingen trening over lang tid setter deg etter vært tilbake til nivået du var på før du begynte. Hvor lang tid det tar, varierer selvfølgelig fra hvor godt trent du var da du "sluttet", men formen svekkes vanligvis for hver uke som går. Jeg vil anbefale deg å trene minst to ganger i uken, da dette er en fin måte å opprettholde god form på, men dersom du går fra 5 til 2 økter i uken vil også dette vise seg over tid. Den formen vi er i når vi trener fast 5 ganger i uken kan bare oppretholdes så lenge vi fortsetter å trene på samme nivå. Når treningen reduseres vil også formen bli noe dårligere. Det du kan trøste deg med, er at jo bedre trent du var før du sluttet, jo fortere kommer du tilbake dit når du begynner igjen.

MItt beste helsetips i NY er en tur på Organic Avenue. Masse gode og sunne smoothies ;)
Kos deg videre i NY - verdens beste by!

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits