Til trening i ny vest!

For noen uker siden fikk jeg en ny fin vesten i postkassen fra Getinspired, og den har blitt en fast følgesvenn til trening! Utrolig deilig å trekke på seg noe annet enn pelsen eller byjakken over en svett genser etter trening... Vesten er fra merket Röhnisch. Den er superbehagelig og har en spesiell egenskap som heter SunSystem, denne funksjonene reflekterer kroppens egen varme tilbake til stive skuldre og nakke. 


Rett etter at disse bildene ble tatt på søndag, åpnet himmelen seg og det kom et helt ubeskrivelig regnskyll! Jeg måtte løpe opp i leiligheten med kamera og ta på en vind og vanntett jakke før vi kunne legge ut på søndagstur. Det fine var at da fikk jeg testet boblevesten under vindjakken og det viste seg å fungere superoptimalt! Ergo kan dennne vesten enkelt brukes som "fôr" i en vindjakke, og med en gang gjøre den mye varmere! Det kommer jeg til å forstte med i vinter. Getinspired har fått inn masse fine vinterklær den siste tiden! Dersom dere bruker kodeordet: alakaroline, får dere en gratis lue på kjøpet om dere kjøper en vest eller jakke fra Röhnisch frem til søndag (18/11) denne uken!! Se det store utvalget HER.

 

Annonse


3 kommentarer

Cecilie Lykke

13.11.2012 kl.13:58

Den vesten er kjempefin :-)

Kristiane

15.11.2012 kl.05:21

Er egentlig ikke så fan av dunvester, men den der var jo skikkelig fin!! Den kunne jeg nesten tenke meg altså. Ekstra pluss for at man kan variere med å ta bort fuskepelsen. RETT inn på getinspired og titte:):)

Karoline

15.11.2012 kl.09:00

Kristiane:

Helt enig i at denne var veldig fin! Du får ta en titt ;)

//K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits