Gresk vin og permium sjokolade

Min lørdagskveld har bestått av en flaske gresk vin (ny favoritt!) delt med M, og en hel plate premium almond mørk sjokolade *namnam*! På mac:en har vi hatt Boligjakten og Kjendisbarnevakten via TV3play. Tidligere i ettermiddag spiste vil hjemmesnekret biffsnadder! Tenkte jeg skulle gi dere oppskrift (?) eller hvertfall tips i morgen... Kos dere alle fine lesere, og ta vare på dere selv! 


3 kommentarer

andrevandre

11.11.2012 kl.00:30

kos deg ønsker deg en fin søndag :) blir glad for en kommentar tilbake :)

Oda

11.11.2012 kl.10:06

Ganske likt som hos meg og min kjære i går, da. Her gikk det i italiensk rødvin og Premium 70%. At grekere kan lage god rødvin var forsåvidt noe nytt for meg... :p Hehe..

Karoline

11.11.2012 kl.11:05

Oda:

Så koselig da!
Ja, nytt for meg og, for noen uker siden! Akkurat dette er utrolig godt. Det heter Kepaoins O.P.A.P NEMEA fra 2008.
Ellers foretrekker jeg Italienske jeg óg ;)

Klem fra Karoline :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits