Ettermiddagen på Strømmen Storsenter

Hei alle sammen!

Det ble en sen oppdatering denne fredagen, beklager! Jeg har jo som vanlig vært utenfor huset alt for mange timer, men nå har jeg endelig fått tid til å sette meg ned å se på bildene fra gårsdagen. Det var jo da jeg fikk være med vinneren av gave kortet på 2.500,- kr på shopping! Det ble en så utrolig koselig ettermiddag altså! Jeg møtte Isabel på Jernbanetorget 1625 og derfra bar det direkte ut til Strømmen med tog. Visste du at der bare tar snaue 20 min med tog? og at togstasjonen ligger ca 200m fra inngangen til senteret?! Og ikke nok med det, at det bare koster 20kr ekstra en vei dersom du har sone1 kort i Oslo?! Med andre ord veldig enkelt for en komplett shoppingopplevelse under tak ( å det er jo å foretrekke i disse tider). 

Vi møtte blogger Lene Orvik og henner bloggleser i informasjonen sammen med senterleder, markedsansvarlig og en innleid fotograf for anledningen. Deretter hadde vi fire fine shoppingtimer fremfor oss, og de gikk unna, fort! 

Lene, Liv, Isabel og jeg klare for å gjøre Strømmen StorsenterStrømmen Storsenter hadde nyåpning for noen uker siden og nå er de altså Norges største senter! De har spesielt satset på nisjebutikker, noe som gjør at senteret skiller seg veldig mye ut fra andre kjøpesenter... Nesten annen hver butikk var en "ikke kjede-butikk" noe som gjore at vi fant utrolig mye nytt og spennende! 

Høyer hadde en utrolig stor og innbydene butikk og her fant jeg en helt fantastisk godbit, og ja, det var en godbit for prisen lignet ikke Høyer! Viser dere i morgen!

Jordbærpikene er så søtt syntes jeg, og de har en ultimat samling av Pukka! *Favoritt-i-tekoppen*

Vi fikk kloa i Acnes burgunderskjerf! Flaks, det har jo vært utsolgt i Oslo i en måned!!

Mujo er et spennede konsept som vi dessverre ikke rakk å prøve, men da har jeg jo hvertfall én god grunn for en ny tur ut til Strømmen!

Tror Strømmen Storsenter har den største Bikboken her til lands! Det var hvertfall den ryddigste og mest oversikterlige jeg har vært i. I tillegg hadde den store sofaer hvor det er perfekt å plassere sliten kjærester som begynner å bli lei, og det gjør de jo alt for fort! 

Etter fire timer stoppet vi på SmoothieXchange selvfølgelig! Når et senter kan by på såå gode smoothier er det ingen ting som mangler.

Vi fikk med oss så mye fint hjem begge to! Tror Isabel syntes det var deilig å fylle opp et ellers tomt studentklesskap, hun hadde hvertfall et stort smil om munnen da vi skilte lag senere på kvelden! Jeg håper på en ny tur til Strømmen om ikke lenge, det var så mange butikker jeg ikke rakk å stikke snuten min inni! For eksempel en kjempestor Home & Cottage og en enorm XXL. Snart er det jo julehandel, passer fint å ta den der! Viser dere mine nye innkjøp når jeg har tatt noen gode bilder i dagslys i morgen :D Nyt fredagskvelden!


5 kommentarer

ÅH, høres ut som det PERFEKTE senter!! Synd det er aaalt for langt unna meg!

Silje

09.11.2012 kl.23:03

Hvilken butikk er dere i hvor vi kan se bilde av den sorte jakka på dukken, hvor du holder i genseren som er under? :-) Den var såå fin :-D

Karoline

10.11.2012 kl.03:03

Silje:

Den er fra HM! Enig i at den var veldig fin! :D

Klem K

Anette

10.11.2012 kl.10:26

Tusen takk for tipset! Har akkurat sikkert meg det vinrødt ACNE skjerfet fra me & my cousin ;) lykke! Skal prøve smootiene du andbefalte på instagram neste gang jeg er på SmootieXchange!

God helg!

Klem Anette

Silje

10.11.2012 kl.19:13

Takk for svar! Og flott at det var HM, da er den kanskje ikke så dyr heller ;-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits