Breakfast with egg

God morgen alle fine! 

I dag nyter jeg en sen frokost! Så fantastisk deilig å få sove noen timer ekstra for en gangs skyld. Kjenner at det ikke er like enkelt å komme opp tidlig for morgentrening nå i november, sammenliknet med tidlig i september og i dag måtte jeg bare sove over. Tror det er sunt i blant også, å sove litt lengre altså. En deilig halvtime forran God morgen Norge er over. Nå må jeg ordne det siste å komme meg på skolen. Gleder meg til i ettemiddag, for da skal jeg møte Isabel som vant shoppingdag på Strømmen Storsenter. Håper vi finner noen fine godbiter å ta med oss hjem! Bilder kommer senere :) Ha en deilig torsdag så lenge alle sammen!


6 kommentarer

Lovely! Ha en fortsatt fin dag:)

Elize

08.11.2012 kl.20:36

Det var du värd, en sovmorgon asså! <3 Hoppas shoppingkvällen är/blev lyckad! Puss

Silje

09.11.2012 kl.06:14

Spiser du ikke mer enn en brødskive og et egg ti forkost?

Karoline

09.11.2012 kl.09:48

Silje:

Jeg spiser faktisk to, egg altså. Men jeg kan jo ikke ta bilde av alt jeg spiser hele tiden, ser ikke for meg at det skulle være så spennende?! Viser dere jo allerede ganske mye av maten min må jeg si. I tillegg har jeg som tidligere nevnt at jeg spiser mange måltider i løpet av en dag, det betyr at hvert måltid ikke trenger å være så veldig stort. Etter gårsdagens frokost fylt jeg foreksempel raskt på med en shake og cottage cheese, men jeg kan ikke legge ut alt her... :)

// K

Linn

09.11.2012 kl.16:59

Hei! Jeg bare lurte på en ting ang. å spise mange små måltider. Det er jo antall kcal om dagen som bestemmer om du går opp, eller ned i vekt (uavhengig av antall måltider, hvis jeg har forstått det rett). Men, spørsmålet mitt handler om tenner. Er det ikke bedre for tennene å spise få måltider? vet du noe om dette? :) ...også må jeg bare si at du har en motiverende og flott blogg!

Karoline

09.11.2012 kl.19:29

Linn:

Spiser en mange flere kcal en kroppen bruker i løpet av en dag så går en lettere opp i vekt ja. Men husk at høyt aktivitetsnivå gjør at du forbrenner mye gjennom hele dagen, noe som gjør at en ofte må spise mer (innta flere kcal) enn det som kanskje nevnes som "normalt" for en gitt vekt eller alder... Dette er veldig individuelt!
Jeg vet ikke hva som er best for tennene. Jeg har alltid hatt fine tenner og de har ikke blitt dårligere av at jeg har spiste ofte, men lite de siste årene. tror det stort sett kommer an på tannpleie og gode rutiner på dette området. :) Men jeg er ingen tannlege så jeg kan selvfølgelig ikke svare 100% sikkert på det!
Tusen takk for at du liker bloggen min! Det er veldig koselig å høre :)

Klem fra Karoline

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits