Note: Husk å spise

Frokostseminaret ble avlyst i går kveld på grunn av sykdom. Strek i regningen! Da dette var et faktum hadde jeg en aldri så liten jobb med å nå ut til alle påmeldte. Klokken var jo allerede 22! Krysset armer og bein for at alle skulle motta denne infomasjonen og ikke troppe opp her på skolen tidlig i morges. Det gikk sånn ca veldig bra. Phew!

I dag morges fantes det ikke tid ti frokost hjemme. Dette sammen med flere andre ting som måtte gå galt (les: et kne ut av ledd på vei til trikken) førte til at morgenen ble mildt sagt dårlig. Hadde heldigvis et lite kit med godsaker på skolen: Nøtter, frø, tørkede mulberries og bær. Yum! 

Nå har vi planlagt ny dato for frokostseminar og satser på at alt går på skinner neste gang! Etter denne lunsjen, som i dag består av speltlompe med gresk yoghurt, cottage cheese, blåbær og kanle skal vi ut å gjøre feltarbeid med prosjektet. Føler på meg at det gjør dagen noen hakk bedre! Prate med jenter på shopping er jo ikke så kjedelig?! Vi har faktisk laget en egen blogg for prosjektet! Ganske rosa og kanskje ikke så interessant for dere... men ettersom noen lurer på hva jeg driver med kan de som vil ta en titt HER!


8 kommentarer

andrevandre

07.11.2012 kl.12:24

der var det mye som så godt ut :) må prøves synes jeg :) håper du får en fin dag videre :) blir glad for en kommentar tilbake :)
What? Kne ut av ledd?? Gjør ikkje det ganske vondt a? Men frukosten din såg megadigg ut:)

Maria

07.11.2012 kl.13:13

Bra budskap, men føler ikke helt at du lever opp til det akkurat idag.. en ussel speltlumpe til lunsj er vel litt lite (selv om det så utrolig godt ut da)..? God bedring med kneet :)

Nina

07.11.2012 kl.13:14

Mat må man ha, dette så jo riktig godt ut også :)

Tonje

07.11.2012 kl.22:21

huff, alltid kjedelig men en dårlig start på morgenen :( bedre lykke i morgen! :)

Men du Karoline, vil du ikke si det var en litt snau lunsj? EN speltlompe?

Karoline

08.11.2012 kl.10:04

Maria:

Det var vel det som var litt poenget... Husk å spise (det var ment til meg selv i dag ;) )

Karoline

08.11.2012 kl.10:04

Lidenskap for ein sunn livssti:

Mer ubehagelig, det er en skade som tidligere er opperert så jeg er vant til det! :p

Klem K

Karoline

08.11.2012 kl.10:05

Tonje:

Spiste 2, og de mettet faktisk mye! I tillegg hadde jeg en håndfull cashewnøtter...
Noen ganger blir det slik når man er på farten, men ikke så bra!

// K

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits