Lang dag og super juice energy

I ettermiddag, etter at dagens prosjektjobb var unnagjort, har jeg planlagt morgendagens frokostseminar med en medstudent. Forrige uke bakte vi 150 muffins av denne oppskriften og i dag har vi ryddet lokalene, handlet inn alt til frokost og forbredt oss på hva vi skal si. Energien har vært på bunn i dag - tror det er høstmørket som ødelegger for meg. Jeg er jo som kjent ingen stor kaffedrikker, faktsik har jeg funnet ut at jeg overreagere på koffein?! Blir hvertfall rastløs og sjelven resten av dagen etter en kopp (ekkelt!). Noen andre som opplever det?! Nå bruker jeg alle andre metoder for å bli opplagt. I helgen fant jeg en del produkter fra Renée Voltaire i Sverige (der er jo alt så latterlig billig).  Jeg kjøpte med meg en del selvfølgelig! Blant annet denne granateple juicen. Granateple er for de fleste en kjent frukt som ofte regnes som en superfrukt. Grunnen til det er hovedsaklig det høye innholdet av antioksidaneter. Forskere ved Universitetet i Edinburgh har også funnet ut at granateple kan bidra til lavere blodtrykk, redusert rissiko for hjerte-karsykdommer, samt lavere fettprosent rundt magen. Ingen dårlig effekt, når den også gir energi! 

Dere! Jeg har kåret vinneren av en shoppingtur med meg til en verdi av 2.500,- kroner!! Håper dere er spente, og håper ikke minst at vinneren er klar for en innholdsrik aften på Strømmen Storsenter førskommende torsdag (08.november) kl 17:00 prikk ?! Dersom jeg ikke får svar på e-posten jeg har sendt innen i morgen formiddag, må jeg trekke en ny vinner, så sjekk e-posten alle som heter:

Isabel!!

 


2 kommentarer

Kristine

06.11.2012 kl.21:34

Jeg merker akkuratt det samme!! De dagene jeg skal veldig mye og ting må gå fort, drikker jeg kaffe på morgenen. Det som er litt dumt er at ting kan bli litt slurvete og jeg glemmer og spise :-P

Ikke bra. hehe

Jeg lurte på en ting, Hva og hvor studerer du ? Det høres spennende ut :)
ÅÅÅ, heldige vinnar :) Eg reagerer på fleire koppar kaffe, kan bli rastløs, men ikkje etter en. Men granateple er ikkje å forrakte, sunt og kjempegodt :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits