Peanut & English Toffee Cream

M og jeg spiste middagen forran tv i dag. Litt galskap på en tirsdag må til for å gjøre ukedagene litt enkler i blant, spesielt i oktober... Getboksen hadde spart på gårsdagens episode av Asbjørn Brekke show. Det passet perfekt! Holdt på å sette tacoen i halsen flere ganger (ops, der røpte jeg at vi spiste taco på en tirsdag også! Bevis på at jeg er menneske jeg óg, hvis noen skulle tro noe annet..) Uansett, jeg fikk det prosjektet jeg ville ha i dag! Vet ikke om jeg skal si så mye om det helt ennå, men kan hvertfall si at det ikke har noen med mitt fag å gjøre, så spørs vel heller hvor interessant det blir for dere. Vi får se - jeg tror jeg elsker det litt! 

Er i ferd med å stupe i seng etter en etterlengtet kosekveld på sofaen, men først skal dere kjære få smake på desserten jeg akkurat har kost meg med! Her er oppskriften på Peanut & English toffee cream, uimotståelig... ah!

Proteinrikt, fettredusert peanøttmel finner du HER, og Sweet drops av stevia med english toffee smak HER

 Bland alt sammen, og vips så har du en deilig porsjon kosemat på hverdagskvelden. Denne kan også spises til frokost, eller før trening. Peanøttsmør uten sukker og salt finnes på Meny, men jeg har kjøpt dette på Life helsekost. 

Har også drysset over litt kakaonibs. Kakaonibs er rå kakao full av antioksidanter. Du finner det HER

Nå er det senga neste! God natta <3


4 kommentarer

INGER H.

23.10.2012 kl.23:16

Wiii, det så godt ut! Stevia er på vei i posten til meg nå, da blir det ordnings :D

Hanne

24.10.2012 kl.14:35

Du er så kreativ! Har bookmark på mange av oppskriftene dine nå. Gleder meg til å prøve flere av dem :D har alt laget muslien din flere ganger. Perfekt start på dagen!

Cecilie Lykke

24.10.2012 kl.21:53

Mmm, nydelig! :-)

Alexandra

24.10.2012 kl.22:34

Leste innlegget i senga i morges, og gikk deretter rett ut på kjøkkenet for å lage noe à la dette. Det var jo kjempegodt, så takk for dødsbra tips.!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits